Wetenschap en kansen

  Onderzoeksoutput: Niet-tekstuele vormDigitale or audiovisueel materiaalProfessioneel

  Uittreksel

  Bij kansen denk je al gauw aan gokken. Maar ook in de wetenschap zijn kansen van groot belang. Wetenschappers gebruiken kansberekening om erachter te komen welke theorie waar is. Maar kansen blijven altijd abstract. Wat is nu een kans? En belangrijker nog; wat doe je als je de kans kent? Epidemioloog prof.dr. E.R. (Edwin) van de Heuvel legt uit hoe je de fout in kan gaan terwijl je denkt de kans te kennen.
  Originele taal-2Nederlands
  UitgeverYouTube
  StatusGepubliceerd - 2011

  Citeer dit

  Heuvel, van den, E. R. (Auteur). (2011). Wetenschap en kansen. Digitale or audiovisueel materiaal, YouTube.
  Heuvel, van den, E.R. (Auteur). / Wetenschap en kansen. [Digitale or audiovisueel materiaal].
  @misc{27995cb4b5cc44b38f4d7938b5791855,
  title = "Wetenschap en kansen",
  abstract = "Bij kansen denk je al gauw aan gokken. Maar ook in de wetenschap zijn kansen van groot belang. Wetenschappers gebruiken kansberekening om erachter te komen welke theorie waar is. Maar kansen blijven altijd abstract. Wat is nu een kans? En belangrijker nog; wat doe je als je de kans kent? Epidemioloog prof.dr. E.R. (Edwin) van de Heuvel legt uit hoe je de fout in kan gaan terwijl je denkt de kans te kennen.",
  author = "{Heuvel, van den}, E.R.",
  year = "2011",
  language = "Nederlands",
  publisher = "YouTube",

  }

  Heuvel, van den, ER, Wetenschap en kansen, 2011, Digitale or audiovisueel materiaal, YouTube.
  Wetenschap en kansen. Heuvel, van den, E.R. (Auteur). 2011. YouTube.

  Onderzoeksoutput: Niet-tekstuele vormDigitale or audiovisueel materiaalProfessioneel

  TY - ADVS

  T1 - Wetenschap en kansen

  AU - Heuvel, van den, E.R.

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Bij kansen denk je al gauw aan gokken. Maar ook in de wetenschap zijn kansen van groot belang. Wetenschappers gebruiken kansberekening om erachter te komen welke theorie waar is. Maar kansen blijven altijd abstract. Wat is nu een kans? En belangrijker nog; wat doe je als je de kans kent? Epidemioloog prof.dr. E.R. (Edwin) van de Heuvel legt uit hoe je de fout in kan gaan terwijl je denkt de kans te kennen.

  AB - Bij kansen denk je al gauw aan gokken. Maar ook in de wetenschap zijn kansen van groot belang. Wetenschappers gebruiken kansberekening om erachter te komen welke theorie waar is. Maar kansen blijven altijd abstract. Wat is nu een kans? En belangrijker nog; wat doe je als je de kans kent? Epidemioloog prof.dr. E.R. (Edwin) van de Heuvel legt uit hoe je de fout in kan gaan terwijl je denkt de kans te kennen.

  UR - http://www.youtube.com/watch?v=YiwevOEr30A

  M3 - Digitale or audiovisueel materiaal

  PB - YouTube

  ER -