Voorziening voor de integratie van zonwering

J.J.N. Lichtenberg (Uitvinder), A.W.C. Timmermans (Uitvinder), M.H.P.M. Willems (Uitvinder)

Onderzoeksoutput: OctrooiOctrooi-publicatie

68 Downloads (Pure)

Uittreksel

Een dragende voorziening voor boven gevelopeningen, veelal aangeduid met de term 'Iatei', met als kenmerk dat daarin ruimte en andere voorzieningen zijn getroffen waardoor deze geschikt is voor de integratie van zonwering, dan wel dat daarin gevelmateriaal kan worden aangebracht voor de gevallen waarin al dan niet tijdelijk de zonwering nog niet noodzakelijk is.
Originele taal-2Nederlands
OctrooinummerNL1018402
StatusGepubliceerd - 7 jan 2003

Citeer dit

@misc{22a6d3e8a1b04852bd258b9d94fd1294,
title = "Voorziening voor de integratie van zonwering",
abstract = "Een dragende voorziening voor boven gevelopeningen, veelal aangeduid met de term 'Iatei', met als kenmerk dat daarin ruimte en andere voorzieningen zijn getroffen waardoor deze geschikt is voor de integratie van zonwering, dan wel dat daarin gevelmateriaal kan worden aangebracht voor de gevallen waarin al dan niet tijdelijk de zonwering nog niet noodzakelijk is.",
author = "J.J.N. Lichtenberg and A.W.C. Timmermans and M.H.P.M. Willems",
year = "2003",
month = "1",
day = "7",
language = "Nederlands",
type = "Patent",
note = "NL1018402",

}

Voorziening voor de integratie van zonwering. / Lichtenberg, J.J.N. (Uitvinder); Timmermans, A.W.C. (Uitvinder); Willems, M.H.P.M. (Uitvinder).

Octrooi Nr.: NL1018402.

Onderzoeksoutput: OctrooiOctrooi-publicatie

TY - PAT

T1 - Voorziening voor de integratie van zonwering

AU - Lichtenberg, J.J.N.

AU - Timmermans, A.W.C.

AU - Willems, M.H.P.M.

PY - 2003/1/7

Y1 - 2003/1/7

N2 - Een dragende voorziening voor boven gevelopeningen, veelal aangeduid met de term 'Iatei', met als kenmerk dat daarin ruimte en andere voorzieningen zijn getroffen waardoor deze geschikt is voor de integratie van zonwering, dan wel dat daarin gevelmateriaal kan worden aangebracht voor de gevallen waarin al dan niet tijdelijk de zonwering nog niet noodzakelijk is.

AB - Een dragende voorziening voor boven gevelopeningen, veelal aangeduid met de term 'Iatei', met als kenmerk dat daarin ruimte en andere voorzieningen zijn getroffen waardoor deze geschikt is voor de integratie van zonwering, dan wel dat daarin gevelmateriaal kan worden aangebracht voor de gevallen waarin al dan niet tijdelijk de zonwering nog niet noodzakelijk is.

UR - http://v3.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=NL&NR=1018402C1&KC=C1&FT=D&date=20030107&DB=EPODOC&locale=nl_nl

M3 - Octrooi-publicatie

M1 - NL1018402

ER -

Lichtenberg JJN, Timmermans AWC, Willems MHPM, uitvinders. Voorziening voor de integratie van zonwering. NL1018402. 2003 jan 7.