Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil

C.P.W. Geurts

  Onderzoeksoutput: Boek/rapportInaugurale redeAcademic

  226 Downloads (Pure)

  Uittreksel

  Ontwikkelingen op het gebied van onder meer materialen, energie, maatschappij, demografie en klimaat hebben hun weerslag op de gebouwschil. Een nieuwe generatie gevels en daken is nodig, die niet alleen de effecten kan weerstaan, maar ook oplossingen kan faciliteren. De gebouwschil zal meer, en meer hoogwaardige, functies vervullen. In deze rede beschrijft Geurts de prestaties, de producten en de processen die daarin een rol spelen. Ook schetst hij de ontwikkelingen en onderzoeksopgaven voor de toekomst.
  Originele taal-2Nederlands
  Plaats van productieEindhoven
  UitgeverijTechnische Universiteit Eindhoven
  Aantal pagina's32
  ISBN van geprinte versie978-90-386-2352-8
  StatusGepubliceerd - 2010

  Bibliografische nota

  Intreerede, uitgesproken op 1 oktober 2010 aan de Technische Universiteit Eindhoven

  Citeer dit

  Geurts, C. P. W. (2010). Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil. Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven.
  Geurts, C.P.W. / Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil. Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 2010. 32 blz.
  @book{039e64321dc14ffaac84fd2b48a1f948,
  title = "Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil",
  abstract = "Ontwikkelingen op het gebied van onder meer materialen, energie, maatschappij, demografie en klimaat hebben hun weerslag op de gebouwschil. Een nieuwe generatie gevels en daken is nodig, die niet alleen de effecten kan weerstaan, maar ook oplossingen kan faciliteren. De gebouwschil zal meer, en meer hoogwaardige, functies vervullen. In deze rede beschrijft Geurts de prestaties, de producten en de processen die daarin een rol spelen. Ook schetst hij de ontwikkelingen en onderzoeksopgaven voor de toekomst.",
  author = "C.P.W. Geurts",
  note = "Intreerede, uitgesproken op 1 oktober 2010 aan de Technische Universiteit Eindhoven",
  year = "2010",
  language = "Nederlands",
  isbn = "978-90-386-2352-8",
  publisher = "Technische Universiteit Eindhoven",

  }

  Geurts, CPW 2010, Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil. Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven.

  Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil. / Geurts, C.P.W.

  Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 2010. 32 blz.

  Onderzoeksoutput: Boek/rapportInaugurale redeAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil

  AU - Geurts, C.P.W.

  N1 - Intreerede, uitgesproken op 1 oktober 2010 aan de Technische Universiteit Eindhoven

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Ontwikkelingen op het gebied van onder meer materialen, energie, maatschappij, demografie en klimaat hebben hun weerslag op de gebouwschil. Een nieuwe generatie gevels en daken is nodig, die niet alleen de effecten kan weerstaan, maar ook oplossingen kan faciliteren. De gebouwschil zal meer, en meer hoogwaardige, functies vervullen. In deze rede beschrijft Geurts de prestaties, de producten en de processen die daarin een rol spelen. Ook schetst hij de ontwikkelingen en onderzoeksopgaven voor de toekomst.

  AB - Ontwikkelingen op het gebied van onder meer materialen, energie, maatschappij, demografie en klimaat hebben hun weerslag op de gebouwschil. Een nieuwe generatie gevels en daken is nodig, die niet alleen de effecten kan weerstaan, maar ook oplossingen kan faciliteren. De gebouwschil zal meer, en meer hoogwaardige, functies vervullen. In deze rede beschrijft Geurts de prestaties, de producten en de processen die daarin een rol spelen. Ook schetst hij de ontwikkelingen en onderzoeksopgaven voor de toekomst.

  M3 - Inaugurale rede

  SN - 978-90-386-2352-8

  BT - Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil

  PB - Technische Universiteit Eindhoven

  CY - Eindhoven

  ER -

  Geurts CPW. Tussen buiten en binnen : de toekomst van de gebouwschil. Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven, 2010. 32 blz.