'Regenkap met voering', Atriumkap kantoorgebouw Den Bosch

S. Eerden, F. Herwijnen, van

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

Samenvatting

Maximale lichttoetreding door een glazen kap uit los ogende rasters. Dat wilde architect Pi de Bruin bij de renovatie en uitbreiding van het Essent-kantorencomplex in Den Bosch. Om het ideale atrium te vinden, werden verschillende geometrische patronen visueel en rekenkundig over elkaar gelegd: een puzzeltocht naar een transparant dubbel netwerk.
Originele taal-2Engels
Pagina's (van-tot)28-31
Aantal pagina's4
TijdschriftBouwen met Staal
Volume41
Nummer van het tijdschrift200
StatusGepubliceerd - 2007

Vingerafdruk

Duik in de onderzoeksthema's van ''Regenkap met voering', Atriumkap kantoorgebouw Den Bosch'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Citeer dit