Planning UMTS netwerken laat veel te wensen over

T. Doorenbosch, E. Fledderus

  Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

  Uittreksel

  Telecombedrijven zijn in volle gang met de bouw van hun netten ten behoeve van de derde generatie mobiele telefonie. Deugdelijke planningsmethodieken voor dekking en capaciteit van deze netten staan echter nog in de kinderschoenen. Toch duurt het nog maar even voordat de abonnee zijn telecombedrijf eisen stelt met betrekking tot bereikbaarheid, stelt hoogleraar Erik Fledderus bij gelegenheid van zijn intreerede aan de TU Eindhoven.
  Originele taal-2Engels
  TijdschriftDe Automatisering Gids
  Volume41
  StatusGepubliceerd - 2004

  Vingerafdruk

  Huns
  Eindhoven
  Gangs
  Planning

  Citeer dit

  @article{6becaed46803483ea2fb03d7ce59f530,
  title = "Planning UMTS netwerken laat veel te wensen over",
  abstract = "Telecombedrijven zijn in volle gang met de bouw van hun netten ten behoeve van de derde generatie mobiele telefonie. Deugdelijke planningsmethodieken voor dekking en capaciteit van deze netten staan echter nog in de kinderschoenen. Toch duurt het nog maar even voordat de abonnee zijn telecombedrijf eisen stelt met betrekking tot bereikbaarheid, stelt hoogleraar Erik Fledderus bij gelegenheid van zijn intreerede aan de TU Eindhoven.",
  author = "T. Doorenbosch and E. Fledderus",
  year = "2004",
  language = "English",
  volume = "41",
  journal = "De Automatisering Gids",
  issn = "0165-4683",

  }

  Planning UMTS netwerken laat veel te wensen over. / Doorenbosch, T.; Fledderus, E.

  In: De Automatisering Gids, Vol. 41, 2004.

  Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

  TY - JOUR

  T1 - Planning UMTS netwerken laat veel te wensen over

  AU - Doorenbosch, T.

  AU - Fledderus, E.

  PY - 2004

  Y1 - 2004

  N2 - Telecombedrijven zijn in volle gang met de bouw van hun netten ten behoeve van de derde generatie mobiele telefonie. Deugdelijke planningsmethodieken voor dekking en capaciteit van deze netten staan echter nog in de kinderschoenen. Toch duurt het nog maar even voordat de abonnee zijn telecombedrijf eisen stelt met betrekking tot bereikbaarheid, stelt hoogleraar Erik Fledderus bij gelegenheid van zijn intreerede aan de TU Eindhoven.

  AB - Telecombedrijven zijn in volle gang met de bouw van hun netten ten behoeve van de derde generatie mobiele telefonie. Deugdelijke planningsmethodieken voor dekking en capaciteit van deze netten staan echter nog in de kinderschoenen. Toch duurt het nog maar even voordat de abonnee zijn telecombedrijf eisen stelt met betrekking tot bereikbaarheid, stelt hoogleraar Erik Fledderus bij gelegenheid van zijn intreerede aan de TU Eindhoven.

  M3 - Article

  VL - 41

  JO - De Automatisering Gids

  JF - De Automatisering Gids

  SN - 0165-4683

  ER -