Met intelligente netten naar duurzame energie

F.D. Wattjes, J.G. Slootweg

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

1 Downloads (Pure)

Uittreksel

De energiesector staat voor de uitdaging om los te komen van haar afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Duurzame energiebronnen zijn daartoe essentieel. Smart Grids, maken deze verandering mogelijlk. Er is veel dynamiek in de wereld van Smart Grids en een diversiteit aan partijen ontplooit activiteiten op dit vlak. Zo ontstaan Smart Microgrids voor zakelijke energieverbruikers.
Originele taal-2Nederlands
Pagina's (van-tot)34-39
Aantal pagina's4
TijdschriftUtilities
Volume13
Nummer van het tijdschrift8
StatusGepubliceerd - 2011

Citeer dit

Wattjes, F.D. ; Slootweg, J.G. / Met intelligente netten naar duurzame energie. In: Utilities. 2011 ; Vol. 13, Nr. 8. blz. 34-39.
@article{02859f48b73948e5b629b5cc676cd42a,
title = "Met intelligente netten naar duurzame energie",
abstract = "De energiesector staat voor de uitdaging om los te komen van haar afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Duurzame energiebronnen zijn daartoe essentieel. Smart Grids, maken deze verandering mogelijlk. Er is veel dynamiek in de wereld van Smart Grids en een diversiteit aan partijen ontplooit activiteiten op dit vlak. Zo ontstaan Smart Microgrids voor zakelijke energieverbruikers.",
author = "F.D. Wattjes and J.G. Slootweg",
year = "2011",
language = "Nederlands",
volume = "13",
pages = "34--39",
journal = "Utilities",
issn = "1389-6385",
number = "8",

}

Wattjes, FD & Slootweg, JG 2011, 'Met intelligente netten naar duurzame energie', Utilities, vol. 13, nr. 8, blz. 34-39.

Met intelligente netten naar duurzame energie. / Wattjes, F.D.; Slootweg, J.G.

In: Utilities, Vol. 13, Nr. 8, 2011, blz. 34-39.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

TY - JOUR

T1 - Met intelligente netten naar duurzame energie

AU - Wattjes, F.D.

AU - Slootweg, J.G.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - De energiesector staat voor de uitdaging om los te komen van haar afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Duurzame energiebronnen zijn daartoe essentieel. Smart Grids, maken deze verandering mogelijlk. Er is veel dynamiek in de wereld van Smart Grids en een diversiteit aan partijen ontplooit activiteiten op dit vlak. Zo ontstaan Smart Microgrids voor zakelijke energieverbruikers.

AB - De energiesector staat voor de uitdaging om los te komen van haar afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Duurzame energiebronnen zijn daartoe essentieel. Smart Grids, maken deze verandering mogelijlk. Er is veel dynamiek in de wereld van Smart Grids en een diversiteit aan partijen ontplooit activiteiten op dit vlak. Zo ontstaan Smart Microgrids voor zakelijke energieverbruikers.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 13

SP - 34

EP - 39

JO - Utilities

JF - Utilities

SN - 1389-6385

IS - 8

ER -