Karikatuur als remedie : Veertien omstreden premie A-woningen te Asten

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

Uittreksel

Als variant op de standaard premie A-woning hebben de 'Double You'·woningen van architect Jan Westra aan de voor- en achterkant zones die door de bewoners zelf kan worden gebruikt om woning of buitenruimte aan eigen wensen aan te passen. Deze 'you'-zones volgen de vorm van het kavel en zljn toegevoegd aan de standaard rechthoekige doos van de premie A-woning. Jan Westra beschrijft welke weerstanden moeten worden overwonnen voor deze 'karikatuur van de standaardoplossing'.
Originele taal-2Nederlands
Pagina's (van-tot)9-13
Aantal pagina's5
TijdschriftArchitectuur en bouwen
Volume6
Nummer van het tijdschrift11
StatusGepubliceerd - 1990

Citeer dit

@article{fd497d03f59b4673a8368be3bda58dac,
title = "Karikatuur als remedie : Veertien omstreden premie A-woningen te Asten",
abstract = "Als variant op de standaard premie A-woning hebben de 'Double You'·woningen van architect Jan Westra aan de voor- en achterkant zones die door de bewoners zelf kan worden gebruikt om woning of buitenruimte aan eigen wensen aan te passen. Deze 'you'-zones volgen de vorm van het kavel en zljn toegevoegd aan de standaard rechthoekige doos van de premie A-woning. Jan Westra beschrijft welke weerstanden moeten worden overwonnen voor deze 'karikatuur van de standaardoplossing'.",
author = "J. Westra",
year = "1990",
language = "Nederlands",
volume = "6",
pages = "9--13",
journal = "Architectuur en bouwen",
issn = "0169-4421",
number = "11",

}

Karikatuur als remedie : Veertien omstreden premie A-woningen te Asten. / Westra, J.

In: Architectuur en bouwen, Vol. 6, Nr. 11, 1990, blz. 9-13.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

TY - JOUR

T1 - Karikatuur als remedie : Veertien omstreden premie A-woningen te Asten

AU - Westra, J.

PY - 1990

Y1 - 1990

N2 - Als variant op de standaard premie A-woning hebben de 'Double You'·woningen van architect Jan Westra aan de voor- en achterkant zones die door de bewoners zelf kan worden gebruikt om woning of buitenruimte aan eigen wensen aan te passen. Deze 'you'-zones volgen de vorm van het kavel en zljn toegevoegd aan de standaard rechthoekige doos van de premie A-woning. Jan Westra beschrijft welke weerstanden moeten worden overwonnen voor deze 'karikatuur van de standaardoplossing'.

AB - Als variant op de standaard premie A-woning hebben de 'Double You'·woningen van architect Jan Westra aan de voor- en achterkant zones die door de bewoners zelf kan worden gebruikt om woning of buitenruimte aan eigen wensen aan te passen. Deze 'you'-zones volgen de vorm van het kavel en zljn toegevoegd aan de standaard rechthoekige doos van de premie A-woning. Jan Westra beschrijft welke weerstanden moeten worden overwonnen voor deze 'karikatuur van de standaardoplossing'.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 6

SP - 9

EP - 13

JO - Architectuur en bouwen

JF - Architectuur en bouwen

SN - 0169-4421

IS - 11

ER -