Here and there: ondergrondse architectuur

J.M. Post

Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureHoofdstukAcademic

2 Downloads (Pure)

Uittreksel

DE VELE ONTWERPEN VAN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TONEN AAN DAT HET VOOR JAPAN EEN REDELIJK NORMALE ZAAK IS OM ONDER HET MAAIVELD TE VERBLIJVEN, TE WERKEN, TE WINKELEN, EN TE ONTSPANNEN. TAKASHI YAMAGUCHI IS ÉÉN VAN DE ARCHITECTEN IN JAPAN DIE DIVERSE ONDERGRONDSE VERBLIJVEN HEEFT ONTWORPEN. OM DE ARCHITECTUUR EN ZIJN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TE BEGRIJPEN, NODIGDE YAMAGUCHI ENKELE NEDERLANDSE ARCHITECTEN UIT IN DE TEMPEL VAN ZIJN FAMILIE IN KYOTO.
Originele taal-2Engels
TitelBouwen in Japan
RedacteurenWijnand Beemster
Plaats van productieNieuwegein
UitgeverijArko Uitgeverij
Pagina's56-61
Aantal pagina's96
ISBN van geprinte versie90-72047-71-0
StatusGepubliceerd - 2002

Vingerafdruk

Japan

Citeer dit

Post, J. M. (2002). Here and there: ondergrondse architectuur. In W. Beemster (editor), Bouwen in Japan (blz. 56-61). Nieuwegein: Arko Uitgeverij.
Post, J.M. / Here and there: ondergrondse architectuur. Bouwen in Japan. redacteur / Wijnand Beemster. Nieuwegein : Arko Uitgeverij, 2002. blz. 56-61
@inbook{16ffbccafdd24fcfad7aee8c9737270d,
title = "Here and there: ondergrondse architectuur",
abstract = "DE VELE ONTWERPEN VAN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TONEN AAN DAT HET VOOR JAPAN EEN REDELIJK NORMALE ZAAK IS OM ONDER HET MAAIVELD TE VERBLIJVEN, TE WERKEN, TE WINKELEN, EN TE ONTSPANNEN. TAKASHI YAMAGUCHI IS {\'E}{\'E}N VAN DE ARCHITECTEN IN JAPAN DIE DIVERSE ONDERGRONDSE VERBLIJVEN HEEFT ONTWORPEN. OM DE ARCHITECTUUR EN ZIJN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TE BEGRIJPEN, NODIGDE YAMAGUCHI ENKELE NEDERLANDSE ARCHITECTEN UIT IN DE TEMPEL VAN ZIJN FAMILIE IN KYOTO.",
author = "J.M. Post",
year = "2002",
language = "English",
isbn = "90-72047-71-0",
pages = "56--61",
editor = "Wijnand Beemster",
booktitle = "Bouwen in Japan",
publisher = "Arko Uitgeverij",

}

Post, JM 2002, Here and there: ondergrondse architectuur. in W Beemster (redactie), Bouwen in Japan. Arko Uitgeverij, Nieuwegein, blz. 56-61.

Here and there: ondergrondse architectuur. / Post, J.M.

Bouwen in Japan. redactie / Wijnand Beemster. Nieuwegein : Arko Uitgeverij, 2002. blz. 56-61.

Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureHoofdstukAcademic

TY - CHAP

T1 - Here and there: ondergrondse architectuur

AU - Post, J.M.

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - DE VELE ONTWERPEN VAN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TONEN AAN DAT HET VOOR JAPAN EEN REDELIJK NORMALE ZAAK IS OM ONDER HET MAAIVELD TE VERBLIJVEN, TE WERKEN, TE WINKELEN, EN TE ONTSPANNEN. TAKASHI YAMAGUCHI IS ÉÉN VAN DE ARCHITECTEN IN JAPAN DIE DIVERSE ONDERGRONDSE VERBLIJVEN HEEFT ONTWORPEN. OM DE ARCHITECTUUR EN ZIJN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TE BEGRIJPEN, NODIGDE YAMAGUCHI ENKELE NEDERLANDSE ARCHITECTEN UIT IN DE TEMPEL VAN ZIJN FAMILIE IN KYOTO.

AB - DE VELE ONTWERPEN VAN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TONEN AAN DAT HET VOOR JAPAN EEN REDELIJK NORMALE ZAAK IS OM ONDER HET MAAIVELD TE VERBLIJVEN, TE WERKEN, TE WINKELEN, EN TE ONTSPANNEN. TAKASHI YAMAGUCHI IS ÉÉN VAN DE ARCHITECTEN IN JAPAN DIE DIVERSE ONDERGRONDSE VERBLIJVEN HEEFT ONTWORPEN. OM DE ARCHITECTUUR EN ZIJN ONDERGRONDSE GEBOUWEN TE BEGRIJPEN, NODIGDE YAMAGUCHI ENKELE NEDERLANDSE ARCHITECTEN UIT IN DE TEMPEL VAN ZIJN FAMILIE IN KYOTO.

M3 - Chapter

SN - 90-72047-71-0

SP - 56

EP - 61

BT - Bouwen in Japan

A2 - Beemster, Wijnand

PB - Arko Uitgeverij

CY - Nieuwegein

ER -

Post JM. Here and there: ondergrondse architectuur. In Beemster W, redacteur, Bouwen in Japan. Nieuwegein: Arko Uitgeverij. 2002. blz. 56-61