Gezonde gebouwinstallaties voor de 21ste eeuw (samenvatting proefschrift)

F. Franchimon

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

Uittreksel

Van oudsher verzorgt de installateur de toevoer van water, gas, elektriciteit en de afvoer van her rioolwater voor een gebouw. Daar zijn in de loop der tijd diverse taken bijgekomen: van ventilatie tot complete klimatisering, telefonie en internet, kabeltelevisie, beveiliging regen brand en inbraak, domotica en tegenwoordig ook de hardware voor teIegeneeskunde en telecare. Kan de innovatieve installateur en adviseur met al deze oude en nieuwe taken ook inderdaad meer 'gezondheid' leveren voor de 21ste eeuw? Dit is de vraag waar dit proefschrift zich mee bezig houdt.
Originele taal-2Nederlands
Pagina's (van-tot)162-163
TijdschriftTijdschrift voor toegepaste Arbowetenschappen
Volume22
Nummer van het tijdschrift4
StatusGepubliceerd - 2009

Citeer dit

@article{33089f3a9bcb404287d1eaaf0ae2903a,
title = "Gezonde gebouwinstallaties voor de 21ste eeuw (samenvatting proefschrift)",
abstract = "Van oudsher verzorgt de installateur de toevoer van water, gas, elektriciteit en de afvoer van her rioolwater voor een gebouw. Daar zijn in de loop der tijd diverse taken bijgekomen: van ventilatie tot complete klimatisering, telefonie en internet, kabeltelevisie, beveiliging regen brand en inbraak, domotica en tegenwoordig ook de hardware voor teIegeneeskunde en telecare. Kan de innovatieve installateur en adviseur met al deze oude en nieuwe taken ook inderdaad meer 'gezondheid' leveren voor de 21ste eeuw? Dit is de vraag waar dit proefschrift zich mee bezig houdt.",
author = "F. Franchimon",
year = "2009",
language = "Nederlands",
volume = "22",
pages = "162--163",
journal = "Tijdschrift voor toegepaste Arbowetenschappen",
issn = "0923-618X",
number = "4",

}

Gezonde gebouwinstallaties voor de 21ste eeuw (samenvatting proefschrift). / Franchimon, F.

In: Tijdschrift voor toegepaste Arbowetenschappen, Vol. 22, Nr. 4, 2009, blz. 162-163.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

TY - JOUR

T1 - Gezonde gebouwinstallaties voor de 21ste eeuw (samenvatting proefschrift)

AU - Franchimon, F.

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Van oudsher verzorgt de installateur de toevoer van water, gas, elektriciteit en de afvoer van her rioolwater voor een gebouw. Daar zijn in de loop der tijd diverse taken bijgekomen: van ventilatie tot complete klimatisering, telefonie en internet, kabeltelevisie, beveiliging regen brand en inbraak, domotica en tegenwoordig ook de hardware voor teIegeneeskunde en telecare. Kan de innovatieve installateur en adviseur met al deze oude en nieuwe taken ook inderdaad meer 'gezondheid' leveren voor de 21ste eeuw? Dit is de vraag waar dit proefschrift zich mee bezig houdt.

AB - Van oudsher verzorgt de installateur de toevoer van water, gas, elektriciteit en de afvoer van her rioolwater voor een gebouw. Daar zijn in de loop der tijd diverse taken bijgekomen: van ventilatie tot complete klimatisering, telefonie en internet, kabeltelevisie, beveiliging regen brand en inbraak, domotica en tegenwoordig ook de hardware voor teIegeneeskunde en telecare. Kan de innovatieve installateur en adviseur met al deze oude en nieuwe taken ook inderdaad meer 'gezondheid' leveren voor de 21ste eeuw? Dit is de vraag waar dit proefschrift zich mee bezig houdt.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 22

SP - 162

EP - 163

JO - Tijdschrift voor toegepaste Arbowetenschappen

JF - Tijdschrift voor toegepaste Arbowetenschappen

SN - 0923-618X

IS - 4

ER -