Datagedreven conditiebepaling laagspanning

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

Uittreksel

In het verleden besteedden netbeheerders relatief weinig aandacht aan professioneel Asset Management van laagspanningsnetten. Om diverse redenen is dit snel aan het veranderen. De Technische Universiteit Eindhoven onderzocht de conditie van deze netten door analyse van data uit meerdere bronnen van alle regionale
netbeheerders. Uit de analyses blijkt dat de belangrijkste risicofactor voor het falen van een laagspanningscomponent het aantal eerdere storingen in dezelfde laagspanningshoofdkabel is.
Vertaalde titel van de bijdrageData driven
TaalNederlands
Pagina's14-17
Aantal pagina's4
TijdschriftUtilities
Volume19
Nummer van het tijdschrift2
StatusGepubliceerd - apr 2019

Citeer dit

@article{5b616d8738174b71b747c80a69cd9c7a,
title = "Datagedreven conditiebepaling laagspanning",
abstract = "In het verleden besteedden netbeheerders relatief weinig aandacht aan professioneel Asset Management van laagspanningsnetten. Om diverse redenen is dit snel aan het veranderen. De Technische Universiteit Eindhoven onderzocht de conditie van deze netten door analyse van data uit meerdere bronnen van alle regionale netbeheerders. Uit de analyses blijkt dat de belangrijkste risicofactor voor het falen van een laagspanningscomponent het aantal eerdere storingen in dezelfde laagspanningshoofdkabel is.",
author = "Maikel Klerx and {van Deursen}, Armand and Johan Morren and Han Slootweg",
year = "2019",
month = "4",
language = "Nederlands",
volume = "19",
pages = "14--17",
journal = "Utilities",
issn = "1389-6385",
number = "2",

}

Datagedreven conditiebepaling laagspanning. / Klerx, Maikel; van Deursen, Armand; Morren, Johan; Slootweg, Han.

In: Utilities, Vol. 19, Nr. 2, 04.2019, blz. 14-17.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

TY - JOUR

T1 - Datagedreven conditiebepaling laagspanning

AU - Klerx,Maikel

AU - van Deursen,Armand

AU - Morren,Johan

AU - Slootweg,Han

PY - 2019/4

Y1 - 2019/4

N2 - In het verleden besteedden netbeheerders relatief weinig aandacht aan professioneel Asset Management van laagspanningsnetten. Om diverse redenen is dit snel aan het veranderen. De Technische Universiteit Eindhoven onderzocht de conditie van deze netten door analyse van data uit meerdere bronnen van alle regionale netbeheerders. Uit de analyses blijkt dat de belangrijkste risicofactor voor het falen van een laagspanningscomponent het aantal eerdere storingen in dezelfde laagspanningshoofdkabel is.

AB - In het verleden besteedden netbeheerders relatief weinig aandacht aan professioneel Asset Management van laagspanningsnetten. Om diverse redenen is dit snel aan het veranderen. De Technische Universiteit Eindhoven onderzocht de conditie van deze netten door analyse van data uit meerdere bronnen van alle regionale netbeheerders. Uit de analyses blijkt dat de belangrijkste risicofactor voor het falen van een laagspanningscomponent het aantal eerdere storingen in dezelfde laagspanningshoofdkabel is.

UR - https://www.utilities.nl/magazine/utilities-2-2019/

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 19

SP - 14

EP - 17

JO - Utilities

T2 - Utilities

JF - Utilities

SN - 1389-6385

IS - 2

ER -