Daglicht, gebouwen en mensen

A.L.P. Rosemann, M.B.C. Aries

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresOther

Uittreksel

Mensen in de Westerse wereld verblijven 80-90% van hun tijd in gebouwen. Aangezien licht een belangrijke rol speelt bij de comfortbeleving en gezondheid van mensen, wordt geprobeerd een gebouw te voorzien van gezonde verlichting. Dit mag echter niet ten koste gaan van het energieverbruik. Door op de juiste manier te ontwerpen met daglicht kan een balans gevonden worden tussen gezondheid, comfort en energie.
Originele taal-2Engels
StatusGepubliceerd - 2015

Vingerafdruk

Huns

Citeer dit

@conference{2a8dc97569174927a52a1fcd1c80aae2,
title = "Daglicht, gebouwen en mensen",
abstract = "Mensen in de Westerse wereld verblijven 80-90{\%} van hun tijd in gebouwen. Aangezien licht een belangrijke rol speelt bij de comfortbeleving en gezondheid van mensen, wordt geprobeerd een gebouw te voorzien van gezonde verlichting. Dit mag echter niet ten koste gaan van het energieverbruik. Door op de juiste manier te ontwerpen met daglicht kan een balans gevonden worden tussen gezondheid, comfort en energie.",
author = "A.L.P. Rosemann and M.B.C. Aries",
year = "2015",
language = "English",

}

Daglicht, gebouwen en mensen. / Rosemann, A.L.P.; Aries, M.B.C.

2015.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresOther

TY - CONF

T1 - Daglicht, gebouwen en mensen

AU - Rosemann, A.L.P.

AU - Aries, M.B.C.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Mensen in de Westerse wereld verblijven 80-90% van hun tijd in gebouwen. Aangezien licht een belangrijke rol speelt bij de comfortbeleving en gezondheid van mensen, wordt geprobeerd een gebouw te voorzien van gezonde verlichting. Dit mag echter niet ten koste gaan van het energieverbruik. Door op de juiste manier te ontwerpen met daglicht kan een balans gevonden worden tussen gezondheid, comfort en energie.

AB - Mensen in de Westerse wereld verblijven 80-90% van hun tijd in gebouwen. Aangezien licht een belangrijke rol speelt bij de comfortbeleving en gezondheid van mensen, wordt geprobeerd een gebouw te voorzien van gezonde verlichting. Dit mag echter niet ten koste gaan van het energieverbruik. Door op de juiste manier te ontwerpen met daglicht kan een balans gevonden worden tussen gezondheid, comfort en energie.

UR - http://www.nsvv.nl/29-januari-nationaal-lichtcongres-expo-hoevelaken/

M3 - Other

ER -