Creatief met cement

A.W.C. Timmermans, R. Verhagen

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

Uittreksel

Beton als gevelafwerking was bet beslist niet gemakkelijke thema van een workshop voor derdejaars studenten Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten maakten diepgaand kennis met de mogelijkheden van het materiaal. Voor een studieproject in Maastricht ontwierpen ze gevels afgewerkt met beton. Zo kwamen de studenten in aanraking met verschil lende facetten. Deze varieerden van bet bepalen van het karakter van de betonhuid tot het ontwikkelen en realiseren van de beoogde betontextuur.
Originele taal-2Engels
Pagina's (van-tot)38-39
Aantal pagina's2
TijdschriftDetail in Architectuur
Volume2001
Nummer van het tijdschriftseptember
StatusGepubliceerd - 2001

Vingerafdruk

Eindhoven
Maastricht
Bet Am

Citeer dit

Timmermans, A. W. C., & Verhagen, R. (2001). Creatief met cement. Detail in Architectuur, 2001(september), 38-39.
Timmermans, A.W.C. ; Verhagen, R. / Creatief met cement. In: Detail in Architectuur. 2001 ; Vol. 2001, Nr. september. blz. 38-39.
@article{c940af408b054d098957d2db33e1811d,
title = "Creatief met cement",
abstract = "Beton als gevelafwerking was bet beslist niet gemakkelijke thema van een workshop voor derdejaars studenten Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten maakten diepgaand kennis met de mogelijkheden van het materiaal. Voor een studieproject in Maastricht ontwierpen ze gevels afgewerkt met beton. Zo kwamen de studenten in aanraking met verschil lende facetten. Deze varieerden van bet bepalen van het karakter van de betonhuid tot het ontwikkelen en realiseren van de beoogde betontextuur.",
author = "A.W.C. Timmermans and R. Verhagen",
year = "2001",
language = "English",
volume = "2001",
pages = "38--39",
journal = "Detail in Architectuur",
issn = "1389-0387",
number = "september",

}

Timmermans, AWC & Verhagen, R 2001, 'Creatief met cement', Detail in Architectuur, vol. 2001, nr. september, blz. 38-39.

Creatief met cement. / Timmermans, A.W.C.; Verhagen, R.

In: Detail in Architectuur, Vol. 2001, Nr. september, 2001, blz. 38-39.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelProfessioneel

TY - JOUR

T1 - Creatief met cement

AU - Timmermans, A.W.C.

AU - Verhagen, R.

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Beton als gevelafwerking was bet beslist niet gemakkelijke thema van een workshop voor derdejaars studenten Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten maakten diepgaand kennis met de mogelijkheden van het materiaal. Voor een studieproject in Maastricht ontwierpen ze gevels afgewerkt met beton. Zo kwamen de studenten in aanraking met verschil lende facetten. Deze varieerden van bet bepalen van het karakter van de betonhuid tot het ontwikkelen en realiseren van de beoogde betontextuur.

AB - Beton als gevelafwerking was bet beslist niet gemakkelijke thema van een workshop voor derdejaars studenten Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten maakten diepgaand kennis met de mogelijkheden van het materiaal. Voor een studieproject in Maastricht ontwierpen ze gevels afgewerkt met beton. Zo kwamen de studenten in aanraking met verschil lende facetten. Deze varieerden van bet bepalen van het karakter van de betonhuid tot het ontwikkelen en realiseren van de beoogde betontextuur.

M3 - Article

VL - 2001

SP - 38

EP - 39

JO - Detail in Architectuur

JF - Detail in Architectuur

SN - 1389-0387

IS - september

ER -

Timmermans AWC, Verhagen R. Creatief met cement. Detail in Architectuur. 2001;2001(september):38-39.