• Bron: Scopus
20192021

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Research profile

Roy van Hees is een promovendus bij de TU/e onderzoeksgroep Cardiovascular Biomechanics van de faculteit Biomedische Technologie. In de "Photoacoustics & Ultrasound Laboratory Eindhoven" (PULS/e) groep werkt hij onder begeleiding van Richard Lopata aan het ontwikkelen en valideren van methodes om een risicobeoordeling te maken plaques in de halsslagader met behulp van photoacoustic imaging.

Academic background

Roy van Hees studeerde Biomedical Engineering op de Technische Universiteit Eindhoven en verkreeg zijn master graad in 2018 met het proefschrift "an open implementation and evaluation of Transverse Oscillations using high frame rate single angle acquisitions", waar hij een literatuur onderzoek deed naar verschillende methodes om vectorvelden voor vloeistofstroming af te schatten en de invloed van beamforming algoritmes op de prestaties hiervan. In 2018 begon hij als promovendus in de cardiovascular biomechanics groep onder begeleiding van Richard Lopata, waar hij zal werken aan photoacoustiek met een focus op het ontwikkelen van nieuwe singaalverwekingstechnieken.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Roy P.M. van Hees actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of