• 2888
    Citaties
1996 …2023

Onderzoeksresultaten per jaar

Persoonlijk profiel

Research profile

Richard Lazeron studeerde in Amsterdam (Vrije Universiteit) af en werkt sinds 2007 in Kempenhaeghe Academisch centrum voor Epilepsie. Hij promoveerde juli 2006 op het onderwerp ‘Functional en structurele MRI bij gezonden en patienten met Multiple Sclerosis’.
Sinds maart 2017 is hij ook onderzoeker bij de TU Eindhoven faculteit Electrical Engineering, Signal Processing System group.
het onderzoeksthema is Klinische biometrie, vooral detectie van epileptische en psychogene niet epileptische aanvallen. Zijn specifieke interesses liggen op het gebied van epilepsie, psychogene niet epileptische aanvallen, aanvalsdetectie en e-health.
Richard Lazeron is een lid van de Nederlandse richtlijnen commissie voor epilepsie en lidmaatschap van de METC Maxima Medisch Centrum Veldhoven.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn

Externe posities

Kempenhaeghe

1 apr. 2007 → …

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Richard Lazeron actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of