Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Quote

De sleutel tot een efficiënte en succesvolle energietransitie is het koppelen van de juiste energiebron aan de bijbehorende applicatie.

Research profile

Noud Maes is als Universitair Docent werkzaam bij de Power & Flow groep op de afdeling Werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. Zijn belangrijkste expertisegebieden zijn hogedruk sprays, interne verbrandingsmotoren, brandstoftechnologie, verbranding, hoge-snelheid (optische) diagnostieken en laser gebaseerde meettechnieken. De huidige onderwijsactiviteiten zijn vakken zoals Clean Engines and Future Fuels, Combustion Engine en Sustainable Energy Sources.

Academic background

Noud Maes studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en promoveerde in 2019 aan dezelfde universiteit op het onderwerp hogedruk- en hoge temperatuur brandstofsprays. Tijdens zijn doctoraat werkte hij als gastonderzoeker aan het French Institute of Petroleum (IFPEn) in Rueil-Malmaison en later aan de Combustion Research Facility (CRF) van Sandia National Laboratories in Livermore, Californië, VS. In 2019 startte hij een postdoc positie bij Sandia's CRF in Livermore, en sinds 2020 bekleedt hij zijn huidige positie aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Noud C.J. Maes actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 3 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landenniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken.
Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.