• Bron: Scopus
20182021

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Quote

Natascha van Bommel, PhD in het Europese Horizon 2020 project genaamd MUSE GRIDS, werkt in de Technology, Innovation and Society groep aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze is in het bezit van een Bachelor diploma in Milieu-Maatschappijwetenschappen (Universiteit Utrecht, 2017), en een Master diploma in Innovation Sciences (Technische Universiteit Eindhoven, 2019). Ze is voornamelijk geinteresseerd in wereldwijde duurzaamheids vraagstukken, en in haar PhD project ligt de focus op energy justice (energie rechtvaardigheid) en community energy initiatives (gemeenschappelijke energie initiatieven) in een veranderend energie landschap.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 7 – Betaalbare en schone energie

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Natascha van Bommel actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen