Persoonlijk profiel

Research profile

Milou Feijt is in 2017 afgestudeerd van de master Human-Technology Interaction aan de Technische Universiteit van Eindhoven op de barrieres en drivers voor de adoptie van online behandeling bij psychologen. Sindsdien zet ze dit werk voort als PhD student bij de vakgroep Human-Technology Interaction. Haar onderzoek richt zich op het verbeteren van de vaardigheden van professionals in de geestelijke gezondheidszorg met betrekking tot online behandeling en het ontwikkelen van technologieën die de therapeutische relatie online ondersteunen en verbeteren.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Milou A. Feijt actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of