Foto van Jordi C.F. Zandboer
20242024

Onderzoeksresultaten per jaar

Persoonlijk profiel

Academic background

Jordi Zandboer ontving de B.Sc en M.Sc (Cum Laude) diploma's in Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Eindhoven, Nederland, in respectievelijk 2021 en 2023. Sindsdien werkt hij aan zijn promotieonderzoek aan dezelfde universiteit.

In 2022 was hij een 'R&D Intern' binnen de 'Ericsson Research Radio Microwave Systems group' van Ericsson AB, Göteborg, Zweden waar hij gedurende 3 maanden bijdroeg aan het modelleren van 'Reflective Intelligent Surfaces' (RISs) met behulp van 'Ray-Tracing' (RT). Vervolgens volbracht hij in 2023 zijn afstuudeerproject in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Radioastronomie (ASTRON), Dwingeloo, Nederland. Dit project draaide om het ontwerp van een antenne voor radioastronomie op de Maan.

Research profile

Jordi Zandboer is een promovendus binnen de Elektromagnetisme onderzoeksgroep aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Zijn onderzoek richt zich op zowel de ontwikkeling als het meten van geïntegreerde antennes in de lage-THz frequentie band voor draadloze communicatie met een hoge snelheid over korte afstanden.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Jordi C.F. Zandboer actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of