Jesse Scholtes

ir.

20182019

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Quote

Het is één van mijn persoonlijke drijfveren om lange termijn samenwerkingen op te bouwen met robotica industrie en wetenschappers op de TU/e. Daarin een win-win situaties te creëren als het gaat om technische wetenschappelijke output en netwerken van mensen en expertise voor het opbouwen van een duurzaam robotica innovatie eco-systeem.

Academic background

Jesse Scholtes behaalde zijn masterdiploma (2009) in Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, gespecialiseerd in haptische feedbacktechnologie als onderdeel van de Control Systems Technology Group onder supervisie van prof. dr. ir. Maarten Steinbuch.

Research profile

Jesse Scholtes werkt sinds 2016 bij het TU/e High Tech Systems Centre (HTSC) als projectmanager-robotica (0,5 fte). Zijn missie is het opzetten en coördineren van interdisciplinaire onderzoeksprojecten op het gebied van robotica. Wij geloven dat multidisciplinaire teams en systeemdenken essentieel zijn voor het creëren van veilige, door mensen geaccepteerde, zinvolle en flexibele robots.

Onlangs (2018) is zijn laatste project van start gegaan (FAST new Frontiers in Autonomous Systems Technology), waarbij het gaat om de creatie van een zogenaamd semantisch wereldmodel voor het functioneren van autonome robots in semi-open werelden. Dit project, ter waarde van EUR 1,5 miljoen, combineert 3 verschillende onderzoeksgroepen aan de TU / e (Control Systems Technology, Mobile Perception Cluster en Human Machine Interaction) met 5 Nederlandse robotica bedrijven: Rademaker, ExRobotics, Vanderlande, Lely en Diversey.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Jesse Scholtes actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 6 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landenniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken.
Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.