• Bron: Scopus
20162022

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Quote

Tijdens mijn uitwisseling met de Aristotle University of Thessaloniki en later tijdens mijn afstudeer project, kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om onderzoek te doen. Het geeft me de mogelijkheid om te blijven leren, een probleem helemaal uit te pluizen en zelfstandig te werken. De keuze om mijn opleiding/carrière voort te zetten als PhD-kandidaat was voor mij een logische keuze.

Het doel van mijn PhD-project is de ontwikkeling van een Eindige Elementen Model (FEM), waarmee het risico op bezwijken van een bestaande en verouderde rioleringsbuis onder huidige en toekomstige belasting, kan worden berekend. Het model zal dienen als hulpmiddel voor managers en uitvoerders die verantwoordelijk zijn voor de beslissingen om een buis te onderhouden, dan wel te vervangen. Een Gebruikerscommissie zal input leveren om het gat tussen de wetenschap en de praktijk te dichten.

Wat ik zo leuk vind aan dit project, is dat het zoveel verschillende aspecten kent, zowel inhoudelijk als in taken. Zo verdiep ik mij in breukmechanica en grondmechanica, en is zowel numeriek als experimenteel onderzoek onderdeel van dit project. Het contact met de Gebruikerscommissie en het onderwijzen van praktijkmedewerkers hoe zij om kunnen gaan met de hulpmiddelen is ook onderdeel van mijn werk, wat mij motiveert om ook mijn communicatieve vaardigheden verder te verbeteren.

Als je geïnteresserd bent in mijn werk, ben je van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen!

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Irene C. Scheperboer actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of
  • Best Poster Award

    Scheperboer, Irene C. (Ontvanger), 22 okt. 2019

    Prijs: AndersWerk, activiteit of publicatie gerelateerde prijzen (lifetime, best paper, poster etc.)Wetenschappelijk