Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Research profile

Hans van Gorp is promovendus in de Signal Processing Systems groep van de Electrical Engineering faculteit van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Hij werkt aan generatieve modellering, classificatie en onzekerheidsanalyse in slaap, met speciale aandacht voor interpreteerbaarheid en klinische relevantie. Dit werk wordt gedaan in het Biomedical Diagnostics (BM/d) onderzoekslaboratorium in samenwerking met Philips Research en Kempenhaeghe.

Quote

"We moeten zeker zijn over onzekerheid."

Academic background

Hans van Gorp heeft een achtergrond in Electrical Engineering (EE), waarin hij zowel zijn master als zijn bachelor heeft gedaan aan de TU/e. Hij heeft altijd interesse gehad in het raakvlak tussen signaalverwerking, machine learning en klinische toepassingen. Hij heeft zijn masterscriptie geschreven over actieve acquisitie voor MRI en werkt nu als promovendus in het Biomedical Diagnostics (BM/d) onderzoekslaboratorium.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Hans van Gorp actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of