Persoonlijk profiel

Research profile

Gökhan Yılmaz volgt momenteel een Ph.D. diploma Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) als Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)-onderzoeker in het ANTERRA-project, gefinancierd door de Europese Unie (EU). Hij maakt deel uit van het Information and Communication Theory (ICT) Lab van de groep Signal Processing Systems (SPS). Zijn huidige onderzoek is gericht op het ontwikkelen van geschikte bundelvoorspellingsalgoritmen voor snel bewegende satellieten in een lage baan om de aarde (LEO) en op het onderzoeken van de informatietheoretische limieten van toepassingen van satellietcommunicatie in 6G niet-terrestrische netwerken (NTN). Yılmaz's onderzoeksinteresses omvatten communicatietheorie, informatietheorie, en draadloze communicatie.

Academic background

Hij behaalde zijn B.S. en MS graden in elektrische en elektronische engineering aan de Middle East Technical University (METU) in Ankara, Turkije. zijn MS studies werden ondersteund door Vodafone Turkije in het kader van het 5G and Beyond Joint Graduate Program, gecoördineerd door de Information and Communication Technologies Authority van Turkije.

Quote

"Mijn formule voor grootsheid in een mens is amor fati: dat men wil dat niets anders is, niet vooruit, niet achteruit, niet in alle eeuwigheid. Niet alleen verdragen wat nodig is, laat staan het verbergen - alle idealisme is liegen tegenover wat nodig is - maar heb het lief."

— Friedrich Nietzsche

Opleiding / Academische kwalificatie

Doctor, Elektrotechniek, Technische Universiteit Eindhoven

20232027

Master, Elektrische en Elektronische Engineering, Middle East Technical University (METU)

20202023

Bachelor, Elektrische en Elektronische Engineering, Middle East Technical University (METU)

20142020

Externe posities

MSCA Researcher, Ericsson Sweden

nov. 2024mei 2026

Project Assistent, Vodafone Turkey

dec. 2020jan. 2023

RF-Ingenieur, TUALCOM

sep. 2019jul. 2020

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Gökhan Yılmaz actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of