Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Research profile

Camilla van den Boom (MSc) is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met 20+ jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur bij middelgrote en grote internationale organisaties. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om organisaties te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en moderne organisatievormen. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Camilla is daarnaast docent Strategisch Management bij TIAS School for Business and Society. Ze is ook faculty member bij verschillende in-company programma's van TIAS over strategie, organisatie en leiderschap. Camilla is tevens verbonden aan Technische Universiteit Eindhoven en gastdocent bij diverse buitenlandse universiteiten.

Camilla doet onderzoek naar hoe organisaties de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum processen. Haar onderzoek richt zich op de ontwikkeling, implementatie en realisatie van strategieën in een steeds veranderende context. Het gaat hierbij niet alleen om wat organisaties moeten doen om succesvol te zijn, maar ook hoe ze dit voor elkaar krijgen.

Camilla is een veelgevraagd spreker op het gebied van Agile Strategy Development, Business Model Design en Organisatie 3.0. Ze deelt haar ervaring als adviseur en docent in een interactieve setting, waarin ze het publiek betrekt in gesprekken, oefeningen en tekeningen. Ze spreekt met humor, energie en flair over het ontwerpen, implementeren en realiseren van nieuwe strategieën voor een duurzame positie in de markt.

Camilla studeerde Internationale Bedrijfskunde (MSc) aan Universiteit van Göteborg. Zij studeerde daarnaast aan de Universiteit van Brighton en aan de Universiteit van Lüneburg. Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Zweeds.

Camilla is lid van Mensa International.

Externe posities

Strategy Director, Sturrm

Docent Strategisch Management, TiasNimbas Business School Eindhoven

Vingerafdruk Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Camilla van den Boom actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

  • 2 Soortgelijke profielen

Netwerk Recente externe samenwerking op landenniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken.

Onderzoeksoutput

  • 1 Citaties
  • 1 Tijdschriftartikel

Business model innovation for value and technology based preventive health care

Linner, T., Solcanu, G., van den Boom, C. B., Lingegard, H., Istamto, T., Proctor, G. M., Lu, Y. & Steenbakkers, J. J. H., 1 okt 2017, In : Gerontechnology. 16, 3, blz. 200-206 7 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftTijdschriftartikelAcademicpeer review

Open Access
  • 1 Citaat (Scopus)
    5 Downloads (Pure)