• 36
    Citaties
20182023

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Research profile

Camiel Beckers is promovendus bij de groep Dynamics and Control van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) onder begeleiding van Igo Besselink en Henk Nijmeijer. Zijn promotiewerk maakt deel uit van het Horizon2020-project EVERLASTING. Zijn onderzoeksinteresses omvatten het modelleren van energieverbruik van batterij-elektrische voertuigen door gebruik te maken van op fysica gebaseerde en voertuigdynamica-gerelateerde methoden, met een focus op batterij-elektrische bussen. 

Academic background

Camiel behaalde zowel zijn bachelor werktuigbouwkunde (2014) als master werktuigbouwkunde (2017) aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Zijn afstudeerproject, onder begeleiding van Rob Fey en Nathan van de Wouw, getiteld "Bifurcation-based shimmy analysis of landingsgestellen met behulp van flexibele multibody-modellen", kwam tot stand in nauwe samenwerking met Siemens PLM Software en Fokker Landing Gear.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 7 – Betaalbare en schone energie
  • SDG 11 – Duurzame steden en gemeenschappen
  • SDG 13 – Klimaatactie

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Camiel J.J. Beckers actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of