Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Quote

Kunstmatige immuuncellen maken voor effectievere immuuntherapie

Research profile

Annelies doet momenteel haar PhD onderzoek over kunstmatige antigen-presenterende cellen voor immuuntherapie in de Bio-Organic Chemistry groep van prof. Jan van Hest en de Immunoengineering groep van dr. Jurjen Tel.

Academic background

Annelies Wauters (1992) heeft haar MSc in Biomedische Technologie behaald op de Eindhoven University of Technology (TU/e) in 2017. Tijdens haar master, heeft ze deelgenomen aan een zomerstage programma op de University of California Santa Barbara (UCSB), en heeft ze deelgenomen aan de Netherlands Research School of Chemical Biology en in de Top Sector Chemistry Student Competition. Ze studeerde af in de onderzoeksgroepen van prof. Menno Prins en prof. Luc Brunsveld, en eindigde haar master met een externe stage bij Philips.

Expertise gerelateerd aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

In 2015 stemden de VN-lidstaten in met 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals, SDG's) om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en voor iedereen welvaart te garanderen. Het werk van deze persoon draagt bij aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstelling(en):

  • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Annelies C. Wauters actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of