Wetenschappelijk onderzoek facility management in Nederland : Nederlandse facility mangagers hebben behoefte aan verdere automatisering

W.M. Vogel, A.F.G.M. Wagenberg, van

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Een nieuw vakgebied dat serieus genomen wil worden, heeft behoefte aan gedegen, marktgericht onderzoek. Om een beeld te krijgen van de huidige situatie, kansen en knelpunten, en de mogelijke toekomstige ontwikkelingen vraagt het werkveld ondersteuning aan de wetenschap. De wetenschap kan onderzoeksinstrumenten en onderwijsprogramma's leveren die het professionalisme van het vakgebied versterken en vergroten. Na het eerste inventariserend onderzoek dat is verricht naar de stand van zaken facility management in Nederland, is vervolgens het vervolgonderzoek 'Beschrijving vakgebied Facility Management in Nederland', opgestart. De eerste, voorlopige resultaten zijn juist bekend geworden.
Original languageEnglish
Pages (from-to)51-54
Number of pages4
JournalFacility Management Magazine
Volume4
Issue number20
Publication statusPublished - 1991

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Wetenschappelijk onderzoek facility management in Nederland : Nederlandse facility mangagers hebben behoefte aan verdere automatisering'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this