We zullen in robots gaan wonen

Laura Fransen, M. Mohammadi (Contributor)

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Of het nu een rijtjeshuis, een zolderkamer of een losstaande villa betreft, thuis is voor de meeste mensen een van de belangrijkste plekken in hun leven. Het is een vertrouwde plaats waar men zich prettig voelt en tot rust kan komen. Omdat een thuis van grote waarde is, wil men er logischerwijs zo lang en zo veilig mogelijk wonen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Daarbij kan domotica uitkomst bieden.
LanguageDutch
JournalMijn Zakengids
StatePublished - 24 Feb 2018

Cite this

@article{6777ef6d094843d6b51bab7f4869d6c5,
title = "We zullen in robots gaan wonen",
abstract = "Of het nu een rijtjeshuis, een zolderkamer of een losstaande villa betreft, thuis is voor de meeste mensen een van de belangrijkste plekken in hun leven. Het is een vertrouwde plaats waar men zich prettig voelt en tot rust kan komen. Omdat een thuis van grote waarde is, wil men er logischerwijs zo lang en zo veilig mogelijk wonen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Daarbij kan domotica uitkomst bieden.",
author = "Laura Fransen and M. Mohammadi",
year = "2018",
month = "2",
day = "24",
language = "Nederlands",
journal = "Mijn Zakengids",

}

We zullen in robots gaan wonen. / Fransen, Laura; Mohammadi, M. (Contributor).

In: Mijn Zakengids, 24.02.2018.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - We zullen in robots gaan wonen

AU - Fransen,Laura

A2 - Mohammadi,M.

PY - 2018/2/24

Y1 - 2018/2/24

N2 - Of het nu een rijtjeshuis, een zolderkamer of een losstaande villa betreft, thuis is voor de meeste mensen een van de belangrijkste plekken in hun leven. Het is een vertrouwde plaats waar men zich prettig voelt en tot rust kan komen. Omdat een thuis van grote waarde is, wil men er logischerwijs zo lang en zo veilig mogelijk wonen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Daarbij kan domotica uitkomst bieden.

AB - Of het nu een rijtjeshuis, een zolderkamer of een losstaande villa betreft, thuis is voor de meeste mensen een van de belangrijkste plekken in hun leven. Het is een vertrouwde plaats waar men zich prettig voelt en tot rust kan komen. Omdat een thuis van grote waarde is, wil men er logischerwijs zo lang en zo veilig mogelijk wonen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Daarbij kan domotica uitkomst bieden.

M3 - Tijdschriftartikel

JO - Mijn Zakengids

T2 - Mijn Zakengids

JF - Mijn Zakengids

ER -