Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder

J.G. Wallis De Vries

Research output: Contribution to journalArticlePopular

1 Downloads (Pure)

Abstract

Bij de landing van de Flying Attic van Undercover in Delft wil ik graag enkele opmerkingen .maken, die de relatie tussen ontwerp en onderzoek betreffen. Mijn voordracht zal, ben ik bang, niet het hechte verband hebben dat de oerdegelijke noties van kap en kelder suggereren. Ik nodig u uit met mij op zoek te gaan naar uitgangspunten in zowel de moderne architectuur als de wereldarchitectuur, die in de globale modernisering van deze aarde schijnbaar verloren is. Deze zoektocht zal losse eindjes en een open slot hebben.
Original languageDutch
Pages (from-to)38-41
Number of pages4
JournalPantheon
Volume4
Issue number4
Publication statusPublished - 2000

Cite this

Wallis De Vries, J. G. (2000). Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder. Pantheon, 4(4), 38-41.
Wallis De Vries, J.G. / Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder. In: Pantheon. 2000 ; Vol. 4, No. 4. pp. 38-41.
@article{78892d9397444e69a40fcee0eb6ae1d4,
title = "Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder",
abstract = "Bij de landing van de Flying Attic van Undercover in Delft wil ik graag enkele opmerkingen .maken, die de relatie tussen ontwerp en onderzoek betreffen. Mijn voordracht zal, ben ik bang, niet het hechte verband hebben dat de oerdegelijke noties van kap en kelder suggereren. Ik nodig u uit met mij op zoek te gaan naar uitgangspunten in zowel de moderne architectuur als de wereldarchitectuur, die in de globale modernisering van deze aarde schijnbaar verloren is. Deze zoektocht zal losse eindjes en een open slot hebben.",
author = "{Wallis De Vries}, J.G.",
year = "2000",
language = "Nederlands",
volume = "4",
pages = "38--41",
journal = "Pantheon",
issn = "1567-9667",
number = "4",

}

Wallis De Vries, JG 2000, 'Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder', Pantheon, vol. 4, no. 4, pp. 38-41.

Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder. / Wallis De Vries, J.G.

In: Pantheon, Vol. 4, No. 4, 2000, p. 38-41.

Research output: Contribution to journalArticlePopular

TY - JOUR

T1 - Verdieping en vertrek. De actualiteit van kap en kelder

AU - Wallis De Vries, J.G.

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Bij de landing van de Flying Attic van Undercover in Delft wil ik graag enkele opmerkingen .maken, die de relatie tussen ontwerp en onderzoek betreffen. Mijn voordracht zal, ben ik bang, niet het hechte verband hebben dat de oerdegelijke noties van kap en kelder suggereren. Ik nodig u uit met mij op zoek te gaan naar uitgangspunten in zowel de moderne architectuur als de wereldarchitectuur, die in de globale modernisering van deze aarde schijnbaar verloren is. Deze zoektocht zal losse eindjes en een open slot hebben.

AB - Bij de landing van de Flying Attic van Undercover in Delft wil ik graag enkele opmerkingen .maken, die de relatie tussen ontwerp en onderzoek betreffen. Mijn voordracht zal, ben ik bang, niet het hechte verband hebben dat de oerdegelijke noties van kap en kelder suggereren. Ik nodig u uit met mij op zoek te gaan naar uitgangspunten in zowel de moderne architectuur als de wereldarchitectuur, die in de globale modernisering van deze aarde schijnbaar verloren is. Deze zoektocht zal losse eindjes en een open slot hebben.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 4

SP - 38

EP - 41

JO - Pantheon

JF - Pantheon

SN - 1567-9667

IS - 4

ER -