Van visie naar cliëntgerichte zorg- en dienstverlening : uitdaging voor het verzorgingshuis van de toekomst

H.S.M. Kort, M.C.L. Snijders

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Verzorgingshuizen willen speciale aandacht geven aan het werkelijk in praktijk brengen van een cliëntgerichte zorg- en dienstverlening, gestuurd vanuit een heldere instellingsvisie. Een toekomstgerichte instellingsvisie vormt een zorginhoudelijk vraagstuk bij het streven naar kwaliteitsverbetering in cliëntgeoriënteerde zorg- en dienstverlening. Een naadloze aansluiting vinden tussen instellingsvisie en het dagelijks handelen is de uitdaging.
Original languageDutch
Pages (from-to)18-20
Number of pages3
JournalZorg & Ondernemen
Volume1999
Issue number10
Publication statusPublished - Dec 1999

Cite this

@article{674c7958874e4dbdaf420fbf50ae8447,
title = "Van visie naar cli{\"e}ntgerichte zorg- en dienstverlening : uitdaging voor het verzorgingshuis van de toekomst",
abstract = "Verzorgingshuizen willen speciale aandacht geven aan het werkelijk in praktijk brengen van een cli{\"e}ntgerichte zorg- en dienstverlening, gestuurd vanuit een heldere instellingsvisie. Een toekomstgerichte instellingsvisie vormt een zorginhoudelijk vraagstuk bij het streven naar kwaliteitsverbetering in cli{\"e}ntgeori{\"e}nteerde zorg- en dienstverlening. Een naadloze aansluiting vinden tussen instellingsvisie en het dagelijks handelen is de uitdaging.",
author = "H.S.M. Kort and M.C.L. Snijders",
year = "1999",
month = "12",
language = "Nederlands",
volume = "1999",
pages = "18--20",
journal = "Zorg & Ondernemen",
number = "10",

}

Van visie naar cliëntgerichte zorg- en dienstverlening : uitdaging voor het verzorgingshuis van de toekomst. / Kort, H.S.M.; Snijders, M.C.L.

In: Zorg & Ondernemen, Vol. 1999, No. 10, 12.1999, p. 18-20.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Van visie naar cliëntgerichte zorg- en dienstverlening : uitdaging voor het verzorgingshuis van de toekomst

AU - Kort, H.S.M.

AU - Snijders, M.C.L.

PY - 1999/12

Y1 - 1999/12

N2 - Verzorgingshuizen willen speciale aandacht geven aan het werkelijk in praktijk brengen van een cliëntgerichte zorg- en dienstverlening, gestuurd vanuit een heldere instellingsvisie. Een toekomstgerichte instellingsvisie vormt een zorginhoudelijk vraagstuk bij het streven naar kwaliteitsverbetering in cliëntgeoriënteerde zorg- en dienstverlening. Een naadloze aansluiting vinden tussen instellingsvisie en het dagelijks handelen is de uitdaging.

AB - Verzorgingshuizen willen speciale aandacht geven aan het werkelijk in praktijk brengen van een cliëntgerichte zorg- en dienstverlening, gestuurd vanuit een heldere instellingsvisie. Een toekomstgerichte instellingsvisie vormt een zorginhoudelijk vraagstuk bij het streven naar kwaliteitsverbetering in cliëntgeoriënteerde zorg- en dienstverlening. Een naadloze aansluiting vinden tussen instellingsvisie en het dagelijks handelen is de uitdaging.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 1999

SP - 18

EP - 20

JO - Zorg & Ondernemen

JF - Zorg & Ondernemen

IS - 10

ER -