Steden gedraven door data

I. Korthagen, Q.C. van Est

Research output: Other contributionPopular

Abstract

Stoplichten die groen worden voor fietsers als het regent. Matrixborden die tijdens festivals zelfstandig aangeven dat een marktplein vol is. Steden worden ‘slim’ met data en technologie. Het Rathenau Instituut onderzocht wat Nederlandse gemeenten doen op dit gebied en hoe dit burgers raakt.
LanguageDutch
PublisherRathenau Instituut
Place of PublicationDen Haag
StatePublished - 17 Nov 2017

Cite this

@misc{8af77991ea85477daf41959cbb5ae3a9,
title = "Steden gedraven door data",
abstract = "Stoplichten die groen worden voor fietsers als het regent. Matrixborden die tijdens festivals zelfstandig aangeven dat een marktplein vol is. Steden worden ‘slim’ met data en technologie. Het Rathenau Instituut onderzocht wat Nederlandse gemeenten doen op dit gebied en hoe dit burgers raakt.",
author = "I. Korthagen and {van Est}, Q.C.",
year = "2017",
month = "11",
day = "17",
language = "Nederlands",
publisher = "Rathenau Instituut",
type = "Other",

}

Steden gedraven door data. / Korthagen, I.; van Est, Q.C.

Den Haag : Rathenau Instituut. 2017, .

Research output: Other contributionPopular

TY - GEN

T1 - Steden gedraven door data

AU - Korthagen,I.

AU - van Est,Q.C.

PY - 2017/11/17

Y1 - 2017/11/17

N2 - Stoplichten die groen worden voor fietsers als het regent. Matrixborden die tijdens festivals zelfstandig aangeven dat een marktplein vol is. Steden worden ‘slim’ met data en technologie. Het Rathenau Instituut onderzocht wat Nederlandse gemeenten doen op dit gebied en hoe dit burgers raakt.

AB - Stoplichten die groen worden voor fietsers als het regent. Matrixborden die tijdens festivals zelfstandig aangeven dat een marktplein vol is. Steden worden ‘slim’ met data en technologie. Het Rathenau Instituut onderzocht wat Nederlandse gemeenten doen op dit gebied en hoe dit burgers raakt.

M3 - Overige bijdrage

PB - Rathenau Instituut

CY - Den Haag

ER -