Risicodiagnose in produktinnovatie - ontwikkeling van de risicodiagnosemethode RDM

J.I.M. Halman

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in produktaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun produktenpakket niet tijdig vernieuwden. Tegelijkertijd blijkt in de praktijk het proces van strategievorming, ontwikkeling, produktie en commercialisatie van nieuwe produkten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.
Original languageDutch
Pages (from-to)40-42
Number of pages3
JournalScope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde
Volume1
Issue number3
Publication statusPublished - 1994

Cite this

@article{8f044ffdcd6548e7a1e1e2248ff35f92,
title = "Risicodiagnose in produktinnovatie - ontwikkeling van de risicodiagnosemethode RDM",
abstract = "Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in produktaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun produktenpakket niet tijdig vernieuwden. Tegelijkertijd blijkt in de praktijk het proces van strategievorming, ontwikkeling, produktie en commercialisatie van nieuwe produkten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.",
author = "J.I.M. Halman",
year = "1994",
language = "Nederlands",
volume = "1",
pages = "40--42",
journal = "Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde",
issn = "1380-6920",
number = "3",

}

Risicodiagnose in produktinnovatie - ontwikkeling van de risicodiagnosemethode RDM. / Halman, J.I.M.

In: Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde, Vol. 1, No. 3, 1994, p. 40-42.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Risicodiagnose in produktinnovatie - ontwikkeling van de risicodiagnosemethode RDM

AU - Halman, J.I.M.

PY - 1994

Y1 - 1994

N2 - Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in produktaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun produktenpakket niet tijdig vernieuwden. Tegelijkertijd blijkt in de praktijk het proces van strategievorming, ontwikkeling, produktie en commercialisatie van nieuwe produkten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.

AB - Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in produktaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun produktenpakket niet tijdig vernieuwden. Tegelijkertijd blijkt in de praktijk het proces van strategievorming, ontwikkeling, produktie en commercialisatie van nieuwe produkten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 1

SP - 40

EP - 42

JO - Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde

JF - Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde

SN - 1380-6920

IS - 3

ER -