'Regenkap met voering', Atriumkap kantoorgebouw Den Bosch

S. Eerden, F. Herwijnen, van

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Maximale lichttoetreding door een glazen kap uit los ogende rasters. Dat wilde architect Pi de Bruin bij de renovatie en uitbreiding van het Essent-kantorencomplex in Den Bosch. Om het ideale atrium te vinden, werden verschillende geometrische patronen visueel en rekenkundig over elkaar gelegd: een puzzeltocht naar een transparant dubbel netwerk.
Original languageEnglish
Pages (from-to)28-31
Number of pages4
JournalBouwen met Staal
Volume41
Issue number200
Publication statusPublished - 2007

Fingerprint Dive into the research topics of ''Regenkap met voering', Atriumkap kantoorgebouw Den Bosch'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this