Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig

M.M.J. Vissers

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Bij het uitvoeren van schoon beton treden verschillende problemen op, waarvan de meeste van esthetische aard. Een groot nadeel van schoon beton is dat deze esthetische onvolkomenheden altijd zichtbaar blijven in het eindresultaat. Het repareren van deze onvolkomenheden moet worden vermeden, omdat het zeer moeilijk is dezelfde uitstraling (zoals de kleur van het beton) te realiseren. Rafeligheid aan scherpe hoeken is zo'n onvolkomenheid. Een afstudeerproject aan de TU Eindhoven [1] heeft een mogelijke en betaalbare oplossing voor dit probleem opgeleverd.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)79-81
  Number of pages3
  JournalCement
  Volume58
  Issue number8
  Publication statusPublished - 2006

  Cite this

  Vissers, M. M. J. (2006). Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig. Cement, 58(8), 79-81.
  Vissers, M.M.J. / Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig. In: Cement. 2006 ; Vol. 58, No. 8. pp. 79-81.
  @article{16ffe65aebf64b5c92b4d4dec62adfef,
  title = "Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig",
  abstract = "Bij het uitvoeren van schoon beton treden verschillende problemen op, waarvan de meeste van esthetische aard. Een groot nadeel van schoon beton is dat deze esthetische onvolkomenheden altijd zichtbaar blijven in het eindresultaat. Het repareren van deze onvolkomenheden moet worden vermeden, omdat het zeer moeilijk is dezelfde uitstraling (zoals de kleur van het beton) te realiseren. Rafeligheid aan scherpe hoeken is zo'n onvolkomenheid. Een afstudeerproject aan de TU Eindhoven [1] heeft een mogelijke en betaalbare oplossing voor dit probleem opgeleverd.",
  author = "M.M.J. Vissers",
  year = "2006",
  language = "Nederlands",
  volume = "58",
  pages = "79--81",
  journal = "Cement",
  issn = "0008-8811",
  number = "8",

  }

  Vissers, MMJ 2006, 'Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig', Cement, vol. 58, no. 8, pp. 79-81.

  Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig. / Vissers, M.M.J.

  In: Cement, Vol. 58, No. 8, 2006, p. 79-81.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig

  AU - Vissers, M.M.J.

  PY - 2006

  Y1 - 2006

  N2 - Bij het uitvoeren van schoon beton treden verschillende problemen op, waarvan de meeste van esthetische aard. Een groot nadeel van schoon beton is dat deze esthetische onvolkomenheden altijd zichtbaar blijven in het eindresultaat. Het repareren van deze onvolkomenheden moet worden vermeden, omdat het zeer moeilijk is dezelfde uitstraling (zoals de kleur van het beton) te realiseren. Rafeligheid aan scherpe hoeken is zo'n onvolkomenheid. Een afstudeerproject aan de TU Eindhoven [1] heeft een mogelijke en betaalbare oplossing voor dit probleem opgeleverd.

  AB - Bij het uitvoeren van schoon beton treden verschillende problemen op, waarvan de meeste van esthetische aard. Een groot nadeel van schoon beton is dat deze esthetische onvolkomenheden altijd zichtbaar blijven in het eindresultaat. Het repareren van deze onvolkomenheden moet worden vermeden, omdat het zeer moeilijk is dezelfde uitstraling (zoals de kleur van het beton) te realiseren. Rafeligheid aan scherpe hoeken is zo'n onvolkomenheid. Een afstudeerproject aan de TU Eindhoven [1] heeft een mogelijke en betaalbare oplossing voor dit probleem opgeleverd.

  M3 - Tijdschriftartikel

  VL - 58

  SP - 79

  EP - 81

  JO - Cement

  JF - Cement

  SN - 0008-8811

  IS - 8

  ER -

  Vissers MMJ. Rafelige hoeken bij sparingen niet meer nodig. Cement. 2006;58(8):79-81.