PV-systemen voor industriele hallen

B. Lee, M. Trcka, J.L.M. Hensen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

23 Downloads (Pure)

Abstract

Het relatief grote dakoppervlak van veel industriële hallen biedt een kans om photovoltaische (pv) systemen te benutten. In verschillende landen wordt een zogenaamd ‘Feed-in Tariff’, FiT, beschikbaar gesteld om het hoge aankoopbedrag van pv-systemen te compenseren. Voor verschillende scenario’s is met behulp van simulaties een kosten-batenanalyse van pv-systemen uitgevoerd. Daarnaast is de invloed van verschillende economische parameters onderzocht.
Original languageEnglish
Pages (from-to)26-28
JournalTVVL Magazine
Volume41
Issue number5
Publication statusPublished - 2012

Fingerprint

tariffs

Cite this

Lee, B. ; Trcka, M. ; Hensen, J.L.M. / PV-systemen voor industriele hallen. In: TVVL Magazine. 2012 ; Vol. 41, No. 5. pp. 26-28.
@article{e9cd4c09670f43eb8e8e03aad3d23313,
title = "PV-systemen voor industriele hallen",
abstract = "Het relatief grote dakoppervlak van veel industri{\"e}le hallen biedt een kans om photovoltaische (pv) systemen te benutten. In verschillende landen wordt een zogenaamd ‘Feed-in Tariff’, FiT, beschikbaar gesteld om het hoge aankoopbedrag van pv-systemen te compenseren. Voor verschillende scenario’s is met behulp van simulaties een kosten-batenanalyse van pv-systemen uitgevoerd. Daarnaast is de invloed van verschillende economische parameters onderzocht.",
author = "B. Lee and M. Trcka and J.L.M. Hensen",
year = "2012",
language = "English",
volume = "41",
pages = "26--28",
journal = "TVVL Magazine",
issn = "1380-5428",
number = "5",

}

Lee, B, Trcka, M & Hensen, JLM 2012, 'PV-systemen voor industriele hallen', TVVL Magazine, vol. 41, no. 5, pp. 26-28.

PV-systemen voor industriele hallen. / Lee, B.; Trcka, M.; Hensen, J.L.M.

In: TVVL Magazine, Vol. 41, No. 5, 2012, p. 26-28.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - PV-systemen voor industriele hallen

AU - Lee, B.

AU - Trcka, M.

AU - Hensen, J.L.M.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Het relatief grote dakoppervlak van veel industriële hallen biedt een kans om photovoltaische (pv) systemen te benutten. In verschillende landen wordt een zogenaamd ‘Feed-in Tariff’, FiT, beschikbaar gesteld om het hoge aankoopbedrag van pv-systemen te compenseren. Voor verschillende scenario’s is met behulp van simulaties een kosten-batenanalyse van pv-systemen uitgevoerd. Daarnaast is de invloed van verschillende economische parameters onderzocht.

AB - Het relatief grote dakoppervlak van veel industriële hallen biedt een kans om photovoltaische (pv) systemen te benutten. In verschillende landen wordt een zogenaamd ‘Feed-in Tariff’, FiT, beschikbaar gesteld om het hoge aankoopbedrag van pv-systemen te compenseren. Voor verschillende scenario’s is met behulp van simulaties een kosten-batenanalyse van pv-systemen uitgevoerd. Daarnaast is de invloed van verschillende economische parameters onderzocht.

M3 - Article

VL - 41

SP - 26

EP - 28

JO - TVVL Magazine

JF - TVVL Magazine

SN - 1380-5428

IS - 5

ER -