Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht

A. Winter, de

  Research output: Book/ReportReportPopular

  39 Downloads (Pure)
  Original languageDutch
  Place of PublicationEindhoven
  PublisherTechnische Universiteit Eindhoven
  Number of pages41
  Publication statusPublished - 1992

  Publication series

  NameTH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB
  VolumeWPA1389

  Bibliographical note

  Onderzoekrapport 3.

  Cite this

  Winter, de, A. (1992). Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB; Vol. WPA1389). Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven.
  Winter, de, A. / Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht. Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 1992. 41 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB).
  @book{40d31f6f401e48f99a1cbb95181a1506,
  title = "Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht",
  author = "{Winter, de}, A.",
  note = "Onderzoekrapport 3.",
  year = "1992",
  language = "Nederlands",
  series = "TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB",
  publisher = "Technische Universiteit Eindhoven",

  }

  Winter, de, A 1992, Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht. TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB, vol. WPA1389, Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven.

  Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht. / Winter, de, A.

  Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 1992. 41 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB; Vol. WPA1389).

  Research output: Book/ReportReportPopular

  TY - BOOK

  T1 - Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht

  AU - Winter, de, A.

  N1 - Onderzoekrapport 3.

  PY - 1992

  Y1 - 1992

  M3 - Rapport

  T3 - TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB

  BT - Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht

  PB - Technische Universiteit Eindhoven

  CY - Eindhoven

  ER -

  Winter, de A. Parameteronderzoek naar het dieptrekken van axisymmetrische dieptrekprodukten met behulp van een model, met anisotropie, voor de benodigde en de kritische dieptrekkracht. Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven, 1992. 41 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB).