Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil

C.P.W. Geurts

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  De gebouwschil: de scheiding tussen de grote boze buitenwereld en binnen. Gevel en dak beschermen bewoners en gebruikers van een gebouw tegen de invloeden van weer en wind. Tegelijk worden aan de schil steeds meer eisen gesteld en functies toegedacht. Die inpassen vraagt onderzoek. Een aantal marktpartijen, TNO en de Technische Universiteit Eindhoven (TU /e) hebben daarom de leerstoel 'Technology of the building envelope' ingesteld. Kersvers hoogleraar prof. dr. ir. Chris Geurts, in september 2009 benoemd, licht het initiatief toe. Geurts is dit jaar voor het eerst juryvoorzitter van de Glas Award.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)17-19
  Number of pages3
  JournalGlas in Beeld
  Issue numbersept.
  Publication statusPublished - 2010

  Cite this

  Geurts, C. P. W. (2010). Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil. Glas in Beeld, (sept.), 17-19.
  Geurts, C.P.W. / Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil. In: Glas in Beeld. 2010 ; No. sept. pp. 17-19.
  @article{dcbd317b69a74e67988901f6bd091062,
  title = "Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil",
  abstract = "De gebouwschil: de scheiding tussen de grote boze buitenwereld en binnen. Gevel en dak beschermen bewoners en gebruikers van een gebouw tegen de invloeden van weer en wind. Tegelijk worden aan de schil steeds meer eisen gesteld en functies toegedacht. Die inpassen vraagt onderzoek. Een aantal marktpartijen, TNO en de Technische Universiteit Eindhoven (TU /e) hebben daarom de leerstoel 'Technology of the building envelope' ingesteld. Kersvers hoogleraar prof. dr. ir. Chris Geurts, in september 2009 benoemd, licht het initiatief toe. Geurts is dit jaar voor het eerst juryvoorzitter van de Glas Award.",
  author = "C.P.W. Geurts",
  year = "2010",
  language = "Nederlands",
  pages = "17--19",
  journal = "Glas in Beeld",
  issn = "1386-176X",
  number = "sept.",

  }

  Geurts, CPW 2010, 'Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil', Glas in Beeld, no. sept., pp. 17-19.

  Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil. / Geurts, C.P.W.

  In: Glas in Beeld, No. sept., 2010, p. 17-19.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Meer onderzoek nodig naar invloeden op gebouwschil

  AU - Geurts, C.P.W.

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - De gebouwschil: de scheiding tussen de grote boze buitenwereld en binnen. Gevel en dak beschermen bewoners en gebruikers van een gebouw tegen de invloeden van weer en wind. Tegelijk worden aan de schil steeds meer eisen gesteld en functies toegedacht. Die inpassen vraagt onderzoek. Een aantal marktpartijen, TNO en de Technische Universiteit Eindhoven (TU /e) hebben daarom de leerstoel 'Technology of the building envelope' ingesteld. Kersvers hoogleraar prof. dr. ir. Chris Geurts, in september 2009 benoemd, licht het initiatief toe. Geurts is dit jaar voor het eerst juryvoorzitter van de Glas Award.

  AB - De gebouwschil: de scheiding tussen de grote boze buitenwereld en binnen. Gevel en dak beschermen bewoners en gebruikers van een gebouw tegen de invloeden van weer en wind. Tegelijk worden aan de schil steeds meer eisen gesteld en functies toegedacht. Die inpassen vraagt onderzoek. Een aantal marktpartijen, TNO en de Technische Universiteit Eindhoven (TU /e) hebben daarom de leerstoel 'Technology of the building envelope' ingesteld. Kersvers hoogleraar prof. dr. ir. Chris Geurts, in september 2009 benoemd, licht het initiatief toe. Geurts is dit jaar voor het eerst juryvoorzitter van de Glas Award.

  M3 - Tijdschriftartikel

  SP - 17

  EP - 19

  JO - Glas in Beeld

  JF - Glas in Beeld

  SN - 1386-176X

  IS - sept.

  ER -