Mainports brainports, logistiek in beweging

J.A.E.E. van Nunen, P. Vlist, van der

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

1 Downloads (Pure)

Abstract

De logistieke processen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van verladers en ontvangers vormen een uitdaging voor het management van veel bedrijven. Met name de ‘customizing’ van de logistieke dienst en de mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie (ICT) leiden tot nieuwe aanpakken. In dit artikel wordt vanuit het perspectief van de Rotterdamse haven, mede aan de hand van voorbeelden, een aantal veranderingen geschetst.
Original languageDutch
Pages (from-to)34-40
JournalBedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management
Volume71
Issue number2
Publication statusPublished - 1999

Cite this

van Nunen, J. A. E. E., & Vlist, van der, P. (1999). Mainports brainports, logistiek in beweging. Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, 71(2), 34-40.
van Nunen, J.A.E.E. ; Vlist, van der, P. / Mainports brainports, logistiek in beweging. In: Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management. 1999 ; Vol. 71, No. 2. pp. 34-40.
@article{2864fcffa7e04d4dacea7fe01afe7a9f,
title = "Mainports brainports, logistiek in beweging",
abstract = "De logistieke processen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van verladers en ontvangers vormen een uitdaging voor het management van veel bedrijven. Met name de ‘customizing’ van de logistieke dienst en de mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie (ICT) leiden tot nieuwe aanpakken. In dit artikel wordt vanuit het perspectief van de Rotterdamse haven, mede aan de hand van voorbeelden, een aantal veranderingen geschetst.",
author = "{van Nunen}, J.A.E.E. and {Vlist, van der}, P.",
year = "1999",
language = "Nederlands",
volume = "71",
pages = "34--40",
journal = "Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management",
issn = "0165-0971",
number = "2",

}

van Nunen, JAEE & Vlist, van der, P 1999, 'Mainports brainports, logistiek in beweging', Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, vol. 71, no. 2, pp. 34-40.

Mainports brainports, logistiek in beweging. / van Nunen, J.A.E.E.; Vlist, van der, P.

In: Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, Vol. 71, No. 2, 1999, p. 34-40.

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

TY - JOUR

T1 - Mainports brainports, logistiek in beweging

AU - van Nunen, J.A.E.E.

AU - Vlist, van der, P.

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - De logistieke processen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van verladers en ontvangers vormen een uitdaging voor het management van veel bedrijven. Met name de ‘customizing’ van de logistieke dienst en de mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie (ICT) leiden tot nieuwe aanpakken. In dit artikel wordt vanuit het perspectief van de Rotterdamse haven, mede aan de hand van voorbeelden, een aantal veranderingen geschetst.

AB - De logistieke processen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van verladers en ontvangers vormen een uitdaging voor het management van veel bedrijven. Met name de ‘customizing’ van de logistieke dienst en de mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie (ICT) leiden tot nieuwe aanpakken. In dit artikel wordt vanuit het perspectief van de Rotterdamse haven, mede aan de hand van voorbeelden, een aantal veranderingen geschetst.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 71

SP - 34

EP - 40

JO - Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management

JF - Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management

SN - 0165-0971

IS - 2

ER -