Leraren leren als gelijken : wat werkt?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

164 Downloads (Pure)

Abstract

Docenten die op gelijke basis met en van elkaar leren: Welke factoren zijn daarbij van invloed? En wat levert het op? De recent gepubliceerde literatuurstudie Leraren Leren als Gelijken geeft inzicht in deze en meer vragen over samenwerking en coaching in het onderwijs. De studie is in opdracht van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) uitgevoerd door postdoctoraal onderzoeker Marieke Thurlings. OVM sprak met Thurlings over haar bevindingen.
Original languageDutch
PublisherOnderwijs van Morgen
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Conradi, R. (Author), Thurlings, M. C. G. (Author), & Brok, den, P. J. (Author). (2014). Leraren leren als gelijken : wat werkt?. Web publication/site, Onderwijs van Morgen.
@misc{9727b503be7d458c84a2b4cd0a2954ce,
title = "Leraren leren als gelijken : wat werkt?",
abstract = "Docenten die op gelijke basis met en van elkaar leren: Welke factoren zijn daarbij van invloed? En wat levert het op? De recent gepubliceerde literatuurstudie Leraren Leren als Gelijken geeft inzicht in deze en meer vragen over samenwerking en coaching in het onderwijs. De studie is in opdracht van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) uitgevoerd door postdoctoraal onderzoeker Marieke Thurlings. OVM sprak met Thurlings over haar bevindingen.",
author = "R. Conradi and M.C.G. Thurlings and {Brok, den}, P.J.",
year = "2014",
language = "Nederlands",
publisher = "Onderwijs van Morgen",

}

Conradi, R, Thurlings, MCG & Brok, den, PJ, Leraren leren als gelijken : wat werkt?, 2014, Web publication/site, Onderwijs van Morgen.
Leraren leren als gelijken : wat werkt? Conradi, R. (Author); Thurlings, M.C.G. (Author); Brok, den, P.J. (Author). 2014. Onderwijs van Morgen.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Leraren leren als gelijken : wat werkt?

AU - Conradi, R.

AU - Thurlings, M.C.G.

AU - Brok, den, P.J.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Docenten die op gelijke basis met en van elkaar leren: Welke factoren zijn daarbij van invloed? En wat levert het op? De recent gepubliceerde literatuurstudie Leraren Leren als Gelijken geeft inzicht in deze en meer vragen over samenwerking en coaching in het onderwijs. De studie is in opdracht van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) uitgevoerd door postdoctoraal onderzoeker Marieke Thurlings. OVM sprak met Thurlings over haar bevindingen.

AB - Docenten die op gelijke basis met en van elkaar leren: Welke factoren zijn daarbij van invloed? En wat levert het op? De recent gepubliceerde literatuurstudie Leraren Leren als Gelijken geeft inzicht in deze en meer vragen over samenwerking en coaching in het onderwijs. De studie is in opdracht van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) uitgevoerd door postdoctoraal onderzoeker Marieke Thurlings. OVM sprak met Thurlings over haar bevindingen.

UR - http://www.onderwijsvanmorgen.nl/Leraren-Leren-als-Gelijken-Wat-werkt/

M3 - Web publicatie / site

PB - Onderwijs van Morgen

ER -