Interacties tussen metaal en keramiek

G. With, de, F.J.J. Loo, van, R.C.J. Schiepers

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

19 Downloads (Pure)

Abstract

Een beschrijving wordt gegeven van het onderzoeksprogramma metaalkeramiek interacties van het CTK binnen het kader van het IOP-TK. Het gebruik van breukmechanische methoden naast de gebruikelijke sterktemetingen wordt aanbevolen. Enkele eerste resultaten aan SiC-Ni en SiC-Fe laten zien dat er uitsluitend diffusie van Ni en Fe optreedt en niet zoals in de literatuur beschreven wederzijdse diffusie.
Original languageDutch
Pages (from-to)104-106
Number of pages3
JournalKGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek
Volume8
Issue number6
Publication statusPublished - 1987

Cite this

With, de, G., Loo, van, F. J. J., & Schiepers, R. C. J. (1987). Interacties tussen metaal en keramiek. KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek, 8(6), 104-106.
With, de, G. ; Loo, van, F.J.J. ; Schiepers, R.C.J. / Interacties tussen metaal en keramiek. In: KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek. 1987 ; Vol. 8, No. 6. pp. 104-106.
@article{9bee89d0a9c9472db9c491317af5b074,
title = "Interacties tussen metaal en keramiek",
abstract = "Een beschrijving wordt gegeven van het onderzoeksprogramma metaalkeramiek interacties van het CTK binnen het kader van het IOP-TK. Het gebruik van breukmechanische methoden naast de gebruikelijke sterktemetingen wordt aanbevolen. Enkele eerste resultaten aan SiC-Ni en SiC-Fe laten zien dat er uitsluitend diffusie van Ni en Fe optreedt en niet zoals in de literatuur beschreven wederzijdse diffusie.",
author = "{With, de}, G. and {Loo, van}, F.J.J. and R.C.J. Schiepers",
year = "1987",
language = "Nederlands",
volume = "8",
pages = "104--106",
journal = "KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek",
issn = "0167-5001",
number = "6",

}

With, de, G, Loo, van, FJJ & Schiepers, RCJ 1987, 'Interacties tussen metaal en keramiek', KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek, vol. 8, no. 6, pp. 104-106.

Interacties tussen metaal en keramiek. / With, de, G.; Loo, van, F.J.J.; Schiepers, R.C.J.

In: KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek, Vol. 8, No. 6, 1987, p. 104-106.

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

TY - JOUR

T1 - Interacties tussen metaal en keramiek

AU - With, de, G.

AU - Loo, van, F.J.J.

AU - Schiepers, R.C.J.

PY - 1987

Y1 - 1987

N2 - Een beschrijving wordt gegeven van het onderzoeksprogramma metaalkeramiek interacties van het CTK binnen het kader van het IOP-TK. Het gebruik van breukmechanische methoden naast de gebruikelijke sterktemetingen wordt aanbevolen. Enkele eerste resultaten aan SiC-Ni en SiC-Fe laten zien dat er uitsluitend diffusie van Ni en Fe optreedt en niet zoals in de literatuur beschreven wederzijdse diffusie.

AB - Een beschrijving wordt gegeven van het onderzoeksprogramma metaalkeramiek interacties van het CTK binnen het kader van het IOP-TK. Het gebruik van breukmechanische methoden naast de gebruikelijke sterktemetingen wordt aanbevolen. Enkele eerste resultaten aan SiC-Ni en SiC-Fe laten zien dat er uitsluitend diffusie van Ni en Fe optreedt en niet zoals in de literatuur beschreven wederzijdse diffusie.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 8

SP - 104

EP - 106

JO - KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek

JF - KGK, Tijdschrift voor Klei, Glas en Keramiek

SN - 0167-5001

IS - 6

ER -