Hoe beschermen gemeenten publieke waarden in de slimme stad

Q.C. van Est, D. Bunders, I. Korthagen

Research output: Other contributionPopular

Abstract

Slimme steden hebben mooie doelen zoals innovatie en participatie. Maar digitalisering van de stad kan waarden als privacy, veiligheid, rechtvaardigheid en autonomie onder druk zetten. In het derde artikel over ons onderzoek naar de slimme stad: wat doen gemeenten om belangen van inwoners in de digitale tijd te beschermen?
LanguageDutch
Place of PublicationDen Haag
StatePublished - 30 Nov 2017

Cite this

@misc{85e8a20b7e57493fbadd5074bd39602f,
title = "Hoe beschermen gemeenten publieke waarden in de slimme stad",
abstract = "Slimme steden hebben mooie doelen zoals innovatie en participatie. Maar digitalisering van de stad kan waarden als privacy, veiligheid, rechtvaardigheid en autonomie onder druk zetten. In het derde artikel over ons onderzoek naar de slimme stad: wat doen gemeenten om belangen van inwoners in de digitale tijd te beschermen?",
author = "{van Est}, Q.C. and D. Bunders and I. Korthagen",
year = "2017",
month = "11",
day = "30",
language = "Nederlands",
type = "Other",

}

Hoe beschermen gemeenten publieke waarden in de slimme stad. / van Est, Q.C.; Bunders, D.; Korthagen, I.

Den Haag. 2017, .

Research output: Other contributionPopular

TY - GEN

T1 - Hoe beschermen gemeenten publieke waarden in de slimme stad

AU - van Est,Q.C.

AU - Bunders,D.

AU - Korthagen,I.

PY - 2017/11/30

Y1 - 2017/11/30

N2 - Slimme steden hebben mooie doelen zoals innovatie en participatie. Maar digitalisering van de stad kan waarden als privacy, veiligheid, rechtvaardigheid en autonomie onder druk zetten. In het derde artikel over ons onderzoek naar de slimme stad: wat doen gemeenten om belangen van inwoners in de digitale tijd te beschermen?

AB - Slimme steden hebben mooie doelen zoals innovatie en participatie. Maar digitalisering van de stad kan waarden als privacy, veiligheid, rechtvaardigheid en autonomie onder druk zetten. In het derde artikel over ons onderzoek naar de slimme stad: wat doen gemeenten om belangen van inwoners in de digitale tijd te beschermen?

M3 - Overige bijdrage

CY - Den Haag

ER -