Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie

L. Hermanussen, Tommy van der Vorst, R. Brennenraedts, R.N.A. Bekkers

Research output: Book/ReportReportAcademic

248 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van ACM heeft Dialogic een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Dialogic heeft met interviews, een telefonische enquête en een internetenquête onderzocht welke telecomdiensten zakelijke klanten afnemen, wat zij als alternatieven daarvoor zien en hoe het aankoopproces eruit ziet.
Original languageDutch
Place of PublicationUtrecht
PublisherDialogic
Number of pages196
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NamePublication
Volume2013.153.1401

Cite this

Hermanussen, L., van der Vorst, T., Brennenraedts, R., & Bekkers, R. N. A. (2014). Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. (Publication; Vol. 2013.153.1401). Utrecht: Dialogic.
Hermanussen, L. ; van der Vorst, Tommy ; Brennenraedts, R. ; Bekkers, R.N.A. / Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Utrecht : Dialogic, 2014. 196 p. (Publication).
@book{670950dea6124b23b418df6588159183,
title = "Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie",
abstract = "In opdracht van ACM heeft Dialogic een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Dialogic heeft met interviews, een telefonische enqu{\^e}te en een internetenqu{\^e}te onderzocht welke telecomdiensten zakelijke klanten afnemen, wat zij als alternatieven daarvoor zien en hoe het aankoopproces eruit ziet.",
author = "L. Hermanussen and {van der Vorst}, Tommy and R. Brennenraedts and R.N.A. Bekkers",
year = "2014",
language = "Nederlands",
series = "Publication",
publisher = "Dialogic",

}

Hermanussen, L, van der Vorst, T, Brennenraedts, R & Bekkers, RNA 2014, Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Publication, vol. 2013.153.1401, Dialogic, Utrecht.

Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. / Hermanussen, L.; van der Vorst, Tommy; Brennenraedts, R.; Bekkers, R.N.A.

Utrecht : Dialogic, 2014. 196 p. (Publication; Vol. 2013.153.1401).

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie

AU - Hermanussen, L.

AU - van der Vorst, Tommy

AU - Brennenraedts, R.

AU - Bekkers, R.N.A.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - In opdracht van ACM heeft Dialogic een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Dialogic heeft met interviews, een telefonische enquête en een internetenquête onderzocht welke telecomdiensten zakelijke klanten afnemen, wat zij als alternatieven daarvoor zien en hoe het aankoopproces eruit ziet.

AB - In opdracht van ACM heeft Dialogic een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Dialogic heeft met interviews, een telefonische enquête en een internetenquête onderzocht welke telecomdiensten zakelijke klanten afnemen, wat zij als alternatieven daarvoor zien en hoe het aankoopproces eruit ziet.

M3 - Rapport

T3 - Publication

BT - Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie

PB - Dialogic

CY - Utrecht

ER -

Hermanussen L, van der Vorst T, Brennenraedts R, Bekkers RNA. Het gedrag en de behoeften van zakelijke afnemers van zakelijke netwerkdiensten en vaste telefonie. Utrecht: Dialogic, 2014. 196 p. (Publication).