Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten

J. Verburg

Research output: Book/ReportReportPopular

28 Downloads (Pure)
Original languageDutch
Place of PublicationEindhoven
PublisherTechnische Hogeschool Eindhoven
Number of pages53
Publication statusPublished - 1985

Publication series

NameTH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten
Volume8507

Cite this

Verburg, J. (1985). Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten. (TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten; Vol. 8507). Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven.
Verburg, J. / Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten. Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1985. 53 p. (TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten).
@book{e00f709d55c748f78ffed0558280106c,
title = "Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak {"}mathematische programmering{"} : handleiding voor studenten",
author = "J. Verburg",
year = "1985",
language = "Nederlands",
series = "TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten",
publisher = "Technische Hogeschool Eindhoven",

}

Verburg, J 1985, Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten. TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten, vol. 8507, Technische Hogeschool Eindhoven, Eindhoven.

Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten. / Verburg, J.

Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1985. 53 p. (TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten; Vol. 8507).

Research output: Book/ReportReportPopular

TY - BOOK

T1 - Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten

AU - Verburg, J.

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Rapport

T3 - TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten

BT - Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten

PB - Technische Hogeschool Eindhoven

CY - Eindhoven

ER -

Verburg J. Het gebruik van MGG en SCICONIC op de VAX t.b.v. het keuzevak "mathematische programmering" : handleiding voor studenten. Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven, 1985. 53 p. (TH Eindhoven. THE/BDK/ORS, Vakgroep ORS : rapporten).