Het DFA huis

H.K. Rampersad

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  De assemblage is veelal een zwakke schakel in het voortbrengingsproces. Het is een bedrijfsactiviteit die verantwoordelijk is voor onder meer een belangrijk deel van de totale doorlooptijd. Robot assemblagesystemen bieden goede mogelijkheden om de assemblage-activiteiten te rationaliseren, mede vanwege de toenemende produkt diversiteit, de afnemende produktkwantiteit en de strengere eisen ten aanzien van de lever-betrouwbaarheid. Helaas staan diverse knelpunten, zoals de complexiteit van het produktontwerp, een uitgebreide toepassing van robotassemblagesystemen nog in de weg. Design for Assembly (DFA) biedt hier uitkomst.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)20-29
  JournalConstructeur
  Volume32
  Issue number10
  Publication statusPublished - 1993

  Cite this

  Rampersad, H. K. (1993). Het DFA huis. Constructeur, 32(10), 20-29.
  Rampersad, H.K. / Het DFA huis. In: Constructeur. 1993 ; Vol. 32, No. 10. pp. 20-29.
  @article{11c58352443a40f586e770d1655730cd,
  title = "Het DFA huis",
  abstract = "De assemblage is veelal een zwakke schakel in het voortbrengingsproces. Het is een bedrijfsactiviteit die verantwoordelijk is voor onder meer een belangrijk deel van de totale doorlooptijd. Robot assemblagesystemen bieden goede mogelijkheden om de assemblage-activiteiten te rationaliseren, mede vanwege de toenemende produkt diversiteit, de afnemende produktkwantiteit en de strengere eisen ten aanzien van de lever-betrouwbaarheid. Helaas staan diverse knelpunten, zoals de complexiteit van het produktontwerp, een uitgebreide toepassing van robotassemblagesystemen nog in de weg. Design for Assembly (DFA) biedt hier uitkomst.",
  author = "H.K. Rampersad",
  year = "1993",
  language = "Nederlands",
  volume = "32",
  pages = "20--29",
  journal = "Constructeur",
  issn = "0010-6658",
  number = "10",

  }

  Rampersad, HK 1993, 'Het DFA huis', Constructeur, vol. 32, no. 10, pp. 20-29.

  Het DFA huis. / Rampersad, H.K.

  In: Constructeur, Vol. 32, No. 10, 1993, p. 20-29.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Het DFA huis

  AU - Rampersad, H.K.

  PY - 1993

  Y1 - 1993

  N2 - De assemblage is veelal een zwakke schakel in het voortbrengingsproces. Het is een bedrijfsactiviteit die verantwoordelijk is voor onder meer een belangrijk deel van de totale doorlooptijd. Robot assemblagesystemen bieden goede mogelijkheden om de assemblage-activiteiten te rationaliseren, mede vanwege de toenemende produkt diversiteit, de afnemende produktkwantiteit en de strengere eisen ten aanzien van de lever-betrouwbaarheid. Helaas staan diverse knelpunten, zoals de complexiteit van het produktontwerp, een uitgebreide toepassing van robotassemblagesystemen nog in de weg. Design for Assembly (DFA) biedt hier uitkomst.

  AB - De assemblage is veelal een zwakke schakel in het voortbrengingsproces. Het is een bedrijfsactiviteit die verantwoordelijk is voor onder meer een belangrijk deel van de totale doorlooptijd. Robot assemblagesystemen bieden goede mogelijkheden om de assemblage-activiteiten te rationaliseren, mede vanwege de toenemende produkt diversiteit, de afnemende produktkwantiteit en de strengere eisen ten aanzien van de lever-betrouwbaarheid. Helaas staan diverse knelpunten, zoals de complexiteit van het produktontwerp, een uitgebreide toepassing van robotassemblagesystemen nog in de weg. Design for Assembly (DFA) biedt hier uitkomst.

  M3 - Tijdschriftartikel

  VL - 32

  SP - 20

  EP - 29

  JO - Constructeur

  JF - Constructeur

  SN - 0010-6658

  IS - 10

  ER -

  Rampersad HK. Het DFA huis. Constructeur. 1993;32(10):20-29.