Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine

W.J. Beekmans, K.G. Struik

  Research output: Book/ReportReportPopular

  26 Downloads (Pure)
  Original languageDutch
  Place of PublicationEindhoven
  PublisherTechnische Hogeschool Eindhoven
  Number of pages11
  Publication statusPublished - 1974

  Publication series

  NameTH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten
  VolumeWT0340

  Cite this

  Beekmans, W. J., & Struik, K. G. (1974). Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten; Vol. WT0340). Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven.
  Beekmans, W.J. ; Struik, K.G. / Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine. Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1974. 11 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten).
  @book{683f0a435b6f40898814e1a293382c6b,
  title = "Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine",
  author = "W.J. Beekmans and K.G. Struik",
  year = "1974",
  language = "Nederlands",
  series = "TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten",
  publisher = "Technische Hogeschool Eindhoven",

  }

  Beekmans, WJ & Struik, KG 1974, Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine. TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten, vol. WT0340, Technische Hogeschool Eindhoven, Eindhoven.

  Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine. / Beekmans, W.J.; Struik, K.G.

  Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1974. 11 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten; Vol. WT0340).

  Research output: Book/ReportReportPopular

  TY - BOOK

  T1 - Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine

  AU - Beekmans, W.J.

  AU - Struik, K.G.

  PY - 1974

  Y1 - 1974

  M3 - Rapport

  T3 - TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten

  BT - Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine

  PB - Technische Hogeschool Eindhoven

  CY - Eindhoven

  ER -

  Beekmans WJ, Struik KG. Het bepalen van de standaardafwijking van de beitelbeweging van het kraswerk van de verdeelmachine. Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven, 1974. 11 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Laboratorium voor mechanische technologie en werkplaatstechniek : WT rapporten).