Help, ik ga scheiden

M.C. Kroon

  Research output: Other contributionOther research output

  2 Downloads (Pure)

  Abstract

  Elke twee weken publiceert Kennislink een gastcolumn, met als columnist steeds een andere onderzoeker. Die schrijft vanuit zijn of haar vakgebied over de wetenschap achter een ontwikkeling in de maatschappij of een gebeurtenis in het dagelijks leven. Deze week chemisch technologe Maaike Kroon, de jongste vrouwelijke hoogleraar van Nederland. Zij werkt aan nieuwe scheidingstechnologie die kansen biedt om de groeiende wereldpopulatie goedkoop en energiezuinig van drinkwater te voorzien; dankzij ionische vloeistoffen.
  Original languageDutch
  PublisherTechnische Universiteit Eindhoven
  Number of pages1
  Publication statusPublished - 2011

  Cite this

  Kroon, M. C. (2011). Help, ik ga scheiden. Technische Universiteit Eindhoven.
  Kroon, M.C. / Help, ik ga scheiden. 2011. Technische Universiteit Eindhoven. 1 p.
  @misc{11276f9baa014ebfa9070391c7cc0221,
  title = "Help, ik ga scheiden",
  abstract = "Elke twee weken publiceert Kennislink een gastcolumn, met als columnist steeds een andere onderzoeker. Die schrijft vanuit zijn of haar vakgebied over de wetenschap achter een ontwikkeling in de maatschappij of een gebeurtenis in het dagelijks leven. Deze week chemisch technologe Maaike Kroon, de jongste vrouwelijke hoogleraar van Nederland. Zij werkt aan nieuwe scheidingstechnologie die kansen biedt om de groeiende wereldpopulatie goedkoop en energiezuinig van drinkwater te voorzien; dankzij ionische vloeistoffen.",
  author = "M.C. Kroon",
  year = "2011",
  language = "Nederlands",
  publisher = "Technische Universiteit Eindhoven",
  type = "Other",

  }

  Kroon, MC 2011, Help, ik ga scheiden. Technische Universiteit Eindhoven.

  Help, ik ga scheiden. / Kroon, M.C.

  1 p. Technische Universiteit Eindhoven. 2011, .

  Research output: Other contributionOther research output

  TY - GEN

  T1 - Help, ik ga scheiden

  AU - Kroon, M.C.

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Elke twee weken publiceert Kennislink een gastcolumn, met als columnist steeds een andere onderzoeker. Die schrijft vanuit zijn of haar vakgebied over de wetenschap achter een ontwikkeling in de maatschappij of een gebeurtenis in het dagelijks leven. Deze week chemisch technologe Maaike Kroon, de jongste vrouwelijke hoogleraar van Nederland. Zij werkt aan nieuwe scheidingstechnologie die kansen biedt om de groeiende wereldpopulatie goedkoop en energiezuinig van drinkwater te voorzien; dankzij ionische vloeistoffen.

  AB - Elke twee weken publiceert Kennislink een gastcolumn, met als columnist steeds een andere onderzoeker. Die schrijft vanuit zijn of haar vakgebied over de wetenschap achter een ontwikkeling in de maatschappij of een gebeurtenis in het dagelijks leven. Deze week chemisch technologe Maaike Kroon, de jongste vrouwelijke hoogleraar van Nederland. Zij werkt aan nieuwe scheidingstechnologie die kansen biedt om de groeiende wereldpopulatie goedkoop en energiezuinig van drinkwater te voorzien; dankzij ionische vloeistoffen.

  M3 - Overige bijdrage

  PB - Technische Universiteit Eindhoven

  ER -

  Kroon MC. Help, ik ga scheiden. 2011. 1 p.