Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  1 Downloads (Pure)

  Abstract

  DE ROMEINSE BOUWMEESTER EN INGENIEUR VITRUVIUS ONTWIERP NIET ALLEEN TEMPELS, MAAR OOK MOOIE ZELFOPRICHTENDE HIJSMACHINES OM BOUWDELEN OP HUN PLEK TE ZETIEN. HET GE"iNTEGREERD ONTWERPEN EN UITVOEREN VAN EEN GEBOUW IS DUS NIET lETS NIEUWS. DE SCHAAL WAARIN DIT GEBEURT WEl. HET ZIJN JAPANSE BOUWONDERNEMINGEN, DIE HIERIN DE AFGELOPEN TWINTIG JAAR HET VOORTOUW HEBBEN GENOMEN, DOOR ONTWIKKELING EN TOEPASSING VAN GEAUTOMATISEERDE BOUWPRODUCTIESYSTEMEN.
  Original languageEnglish
  Title of host publicationBouwen in Japan
  Place of PublicationNieuwegein
  PublisherArko Uitgeverij BV
  Pages38-45
  Number of pages8
  ISBN (Print)90-72047-71-0
  Publication statusPublished - 2000

  Fingerprint

  Huns
  Japan
  Vitruvius

  Cite this

  Gassel, van, F. J. M. (2000). Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan. In Bouwen in Japan (pp. 38-45). Nieuwegein: Arko Uitgeverij BV.
  Gassel, van, F.J.M. / Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan. Bouwen in Japan. Nieuwegein : Arko Uitgeverij BV, 2000. pp. 38-45
  @inbook{c24960e219d949ca890f34a8663f23d2,
  title = "Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan",
  abstract = "DE ROMEINSE BOUWMEESTER EN INGENIEUR VITRUVIUS ONTWIERP NIET ALLEEN TEMPELS, MAAR OOK MOOIE ZELFOPRICHTENDE HIJSMACHINES OM BOUWDELEN OP HUN PLEK TE ZETIEN. HET GE{"}iNTEGREERD ONTWERPEN EN UITVOEREN VAN EEN GEBOUW IS DUS NIET lETS NIEUWS. DE SCHAAL WAARIN DIT GEBEURT WEl. HET ZIJN JAPANSE BOUWONDERNEMINGEN, DIE HIERIN DE AFGELOPEN TWINTIG JAAR HET VOORTOUW HEBBEN GENOMEN, DOOR ONTWIKKELING EN TOEPASSING VAN GEAUTOMATISEERDE BOUWPRODUCTIESYSTEMEN.",
  author = "{Gassel, van}, F.J.M.",
  year = "2000",
  language = "English",
  isbn = "90-72047-71-0",
  pages = "38--45",
  booktitle = "Bouwen in Japan",
  publisher = "Arko Uitgeverij BV",

  }

  Gassel, van, FJM 2000, Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan. in Bouwen in Japan. Arko Uitgeverij BV, Nieuwegein, pp. 38-45.

  Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan. / Gassel, van, F.J.M.

  Bouwen in Japan. Nieuwegein : Arko Uitgeverij BV, 2000. p. 38-45.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan

  AU - Gassel, van, F.J.M.

  PY - 2000

  Y1 - 2000

  N2 - DE ROMEINSE BOUWMEESTER EN INGENIEUR VITRUVIUS ONTWIERP NIET ALLEEN TEMPELS, MAAR OOK MOOIE ZELFOPRICHTENDE HIJSMACHINES OM BOUWDELEN OP HUN PLEK TE ZETIEN. HET GE"iNTEGREERD ONTWERPEN EN UITVOEREN VAN EEN GEBOUW IS DUS NIET lETS NIEUWS. DE SCHAAL WAARIN DIT GEBEURT WEl. HET ZIJN JAPANSE BOUWONDERNEMINGEN, DIE HIERIN DE AFGELOPEN TWINTIG JAAR HET VOORTOUW HEBBEN GENOMEN, DOOR ONTWIKKELING EN TOEPASSING VAN GEAUTOMATISEERDE BOUWPRODUCTIESYSTEMEN.

  AB - DE ROMEINSE BOUWMEESTER EN INGENIEUR VITRUVIUS ONTWIERP NIET ALLEEN TEMPELS, MAAR OOK MOOIE ZELFOPRICHTENDE HIJSMACHINES OM BOUWDELEN OP HUN PLEK TE ZETIEN. HET GE"iNTEGREERD ONTWERPEN EN UITVOEREN VAN EEN GEBOUW IS DUS NIET lETS NIEUWS. DE SCHAAL WAARIN DIT GEBEURT WEl. HET ZIJN JAPANSE BOUWONDERNEMINGEN, DIE HIERIN DE AFGELOPEN TWINTIG JAAR HET VOORTOUW HEBBEN GENOMEN, DOOR ONTWIKKELING EN TOEPASSING VAN GEAUTOMATISEERDE BOUWPRODUCTIESYSTEMEN.

  M3 - Chapter

  SN - 90-72047-71-0

  SP - 38

  EP - 45

  BT - Bouwen in Japan

  PB - Arko Uitgeverij BV

  CY - Nieuwegein

  ER -

  Gassel, van FJM. Geautomatiseerde bouwproductiesystemen in Japan. In Bouwen in Japan. Nieuwegein: Arko Uitgeverij BV. 2000. p. 38-45