Eindhoven Centre for Innovation Studies : onderzoek naar innovatie management en innovatie beleid

J.I.M. Halman

Research output: Contribution to journalArticlePopular

Abstract

Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in productaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun productpakket niet tijdig of adequaat vernieuwden. In de praktijk blijkt het proces van strategievorming, ontwikkeling, productie en commercialisatie van nieuwe producten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.
Original languageDutch
Pages (from-to)9-11
Number of pages3
JournalScope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde
Volume7
Issue number2-3
Publication statusPublished - 2000

Cite this

@article{d12ea2f3ea00431b9cc3c8a4c3d652f3,
title = "Eindhoven Centre for Innovation Studies : onderzoek naar innovatie management en innovatie beleid",
abstract = "Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in productaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun productpakket niet tijdig of adequaat vernieuwden. In de praktijk blijkt het proces van strategievorming, ontwikkeling, productie en commercialisatie van nieuwe producten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.",
author = "J.I.M. Halman",
year = "2000",
language = "Nederlands",
volume = "7",
pages = "9--11",
journal = "Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde",
issn = "1380-6920",
number = "2-3",

}

Eindhoven Centre for Innovation Studies : onderzoek naar innovatie management en innovatie beleid. / Halman, J.I.M.

In: Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde, Vol. 7, No. 2-3, 2000, p. 9-11.

Research output: Contribution to journalArticlePopular

TY - JOUR

T1 - Eindhoven Centre for Innovation Studies : onderzoek naar innovatie management en innovatie beleid

AU - Halman, J.I.M.

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in productaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun productpakket niet tijdig of adequaat vernieuwden. In de praktijk blijkt het proces van strategievorming, ontwikkeling, productie en commercialisatie van nieuwe producten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.

AB - Technologische ontwikkelingen en hiermee gepaard gaande snelle veranderingen in productaanbod en marktverhoudingen noodzaken de onderneming ertoe om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven zijn in de loop der tijd in moeilijkheden geraakt doordat ze hun productpakket niet tijdig of adequaat vernieuwden. In de praktijk blijkt het proces van strategievorming, ontwikkeling, productie en commercialisatie van nieuwe producten, complex te zijn en vaak gepaard te gaan met de nodige knelpunten.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 7

SP - 9

EP - 11

JO - Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde

JF - Scope : Periodiek voor Technische Bedrijfskunde

SN - 1380-6920

IS - 2-3

ER -