Effecten van bedrijfskundige interventies op zorgprocessen

H.F.J.M. Tuijl, van, G. Vries, de

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

In de reeks ‘Bedrijfskundig Instrumentarium voor manager en professional’ is zojuist het vierde deel verschenen. De reeks is in 1988 in de boezem van de Technische Universiteit Eindhoven (Bedrijfskunde) gestart op initiatief van een schrijverscollectief bestaande uit Jan Willem Hoorn, Johan Lettink, Harrie van Tuiji, Jan Vissers en Guns de Vries. Zij vormen samen het bestuur van de SBOG (Stichting Bedrijfskundig Onderzoek Gezondheidszorg) en verzorgen de redactie van de boekenreeks.
Original languageEnglish
Pages (from-to)24-27
JournalZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg
Volume14
Issue number5
Publication statusPublished - 1998

Fingerprint

Managers

Cite this

Tuijl, van, H.F.J.M. ; Vries, de, G. / Effecten van bedrijfskundige interventies op zorgprocessen. In: ZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg. 1998 ; Vol. 14, No. 5. pp. 24-27.
@article{7209c8d941fc4fa38bdf8d19f54a58fb,
title = "Effecten van bedrijfskundige interventies op zorgprocessen",
abstract = "In de reeks ‘Bedrijfskundig Instrumentarium voor manager en professional’ is zojuist het vierde deel verschenen. De reeks is in 1988 in de boezem van de Technische Universiteit Eindhoven (Bedrijfskunde) gestart op initiatief van een schrijverscollectief bestaande uit Jan Willem Hoorn, Johan Lettink, Harrie van Tuiji, Jan Vissers en Guns de Vries. Zij vormen samen het bestuur van de SBOG (Stichting Bedrijfskundig Onderzoek Gezondheidszorg) en verzorgen de redactie van de boekenreeks.",
author = "{Tuijl, van}, H.F.J.M. and {Vries, de}, G.",
year = "1998",
language = "English",
volume = "14",
pages = "24--27",
journal = "ZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg",
issn = "1381-0901",
number = "5",

}

Effecten van bedrijfskundige interventies op zorgprocessen. / Tuijl, van, H.F.J.M.; Vries, de, G.

In: ZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg, Vol. 14, No. 5, 1998, p. 24-27.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Effecten van bedrijfskundige interventies op zorgprocessen

AU - Tuijl, van, H.F.J.M.

AU - Vries, de, G.

PY - 1998

Y1 - 1998

N2 - In de reeks ‘Bedrijfskundig Instrumentarium voor manager en professional’ is zojuist het vierde deel verschenen. De reeks is in 1988 in de boezem van de Technische Universiteit Eindhoven (Bedrijfskunde) gestart op initiatief van een schrijverscollectief bestaande uit Jan Willem Hoorn, Johan Lettink, Harrie van Tuiji, Jan Vissers en Guns de Vries. Zij vormen samen het bestuur van de SBOG (Stichting Bedrijfskundig Onderzoek Gezondheidszorg) en verzorgen de redactie van de boekenreeks.

AB - In de reeks ‘Bedrijfskundig Instrumentarium voor manager en professional’ is zojuist het vierde deel verschenen. De reeks is in 1988 in de boezem van de Technische Universiteit Eindhoven (Bedrijfskunde) gestart op initiatief van een schrijverscollectief bestaande uit Jan Willem Hoorn, Johan Lettink, Harrie van Tuiji, Jan Vissers en Guns de Vries. Zij vormen samen het bestuur van de SBOG (Stichting Bedrijfskundig Onderzoek Gezondheidszorg) en verzorgen de redactie van de boekenreeks.

M3 - Article

VL - 14

SP - 24

EP - 27

JO - ZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg

JF - ZM Magazine : Maandblad voor Directie en Bestuur in de Zorg

SN - 1381-0901

IS - 5

ER -