Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties

J.C.H. Schüller

Research output: Book/ReportReportPopular

28 Downloads (Pure)
Original languageDutch
Place of PublicationEindhoven
PublisherTechnische Hogeschool Eindhoven
Number of pages2
Publication statusPublished - 1977

Publication series

NameEUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek
VolumeWPS-77.04.R277

Bibliographical note

Dl. 1: Tekst; Dl. 2: Bijlagen.

Cite this

Schüller, J. C. H. (1977). Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties. (EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek; Vol. WPS-77.04.R277). Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven.
Schüller, J.C.H. / Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties. Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1977. 2 p. (EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek).
@book{9d2e658a12e64e4c9122b96fdbd6cc7a,
title = "Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties",
author = "J.C.H. Sch{\"u}ller",
note = "Dl. 1: Tekst; Dl. 2: Bijlagen.",
year = "1977",
language = "Nederlands",
series = "EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek",
publisher = "Technische Hogeschool Eindhoven",

}

Schüller, JCH 1977, Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties. EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek, vol. WPS-77.04.R277, Technische Hogeschool Eindhoven, Eindhoven.

Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties. / Schüller, J.C.H.

Eindhoven : Technische Hogeschool Eindhoven, 1977. 2 p. (EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek; Vol. WPS-77.04.R277).

Research output: Book/ReportReportPopular

TY - BOOK

T1 - Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties

AU - Schüller, J.C.H.

N1 - Dl. 1: Tekst; Dl. 2: Bijlagen.

PY - 1977

Y1 - 1977

M3 - Rapport

T3 - EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek

BT - Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties

PB - Technische Hogeschool Eindhoven

CY - Eindhoven

ER -

Schüller JCH. Een model voor het berekenen van het stationaire en dynamische gedrag van een tweefasenstroming in een aantal parallelle verdamperkanalen met gebruikmaking van de macroscopische behoudsrelaties. Eindhoven: Technische Hogeschool Eindhoven, 1977. 2 p. (EUT report. WPS, Vakgr. warmte-, proces- en stromingstechniek).