De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen

A. Winter, de

  Research output: Book/ReportReportPopular

  48 Downloads (Pure)
  Original languageDutch
  Place of PublicationEindhoven
  PublisherTechnische Universiteit Eindhoven
  Number of pages28
  Publication statusPublished - 1993

  Publication series

  NameTH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB
  VolumeWPA1468

  Bibliographical note

  Onderzoekrapport.

  Cite this

  Winter, de, A. (1993). De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB; Vol. WPA1468). Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven.
  Winter, de, A. / De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen. Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 1993. 28 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB).
  @book{0ce48c5b29f4416f8620c1f2e8164f51,
  title = "De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen",
  author = "{Winter, de}, A.",
  note = "Onderzoekrapport.",
  year = "1993",
  language = "Nederlands",
  series = "TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB",
  publisher = "Technische Universiteit Eindhoven",

  }

  Winter, de, A 1993, De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen. TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB, vol. WPA1468, Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven.

  De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen. / Winter, de, A.

  Eindhoven : Technische Universiteit Eindhoven, 1993. 28 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB; Vol. WPA1468).

  Research output: Book/ReportReportPopular

  TY - BOOK

  T1 - De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen

  AU - Winter, de, A.

  N1 - Onderzoekrapport.

  PY - 1993

  Y1 - 1993

  M3 - Rapport

  T3 - TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB

  BT - De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen

  PB - Technische Universiteit Eindhoven

  CY - Eindhoven

  ER -

  Winter, de A. De invloed van de anisotropie op de kritische kracht bij het dieptrekken van ronde produkten : vergelijking van twee modellen. Eindhoven: Technische Universiteit Eindhoven, 1993. 28 p. (TH Eindhoven. Afd. Werktuigbouwkunde, Vakgroep Produktietechnologie : WPB).